Abonner på Padling

Hjem Abonner på Padling

PADLING er eneste magasin i Norge som ene og alene omhandler padling og padleopplevelser, en aktivitet som er i stadig sterk vekst. Abonner på bladet og få det rett i postkassen før det er i butikkhyllen. I tillegg får du tilgang til den digitale utgaven av bladet, hvor du også kan lese tidligere utgaver av Padling.

Abonner

ABONNER PÅ PADLING

Padling gis ut 6 ganger i året, print og digitalt.

Årsabonnement kr. 449,-
Utlandet kr. 549,-
Løssalg kr. 79,-

No Fields Found.

 

Fyll ut din kontaktinformasjon og registrer deg som abonnent på Padling

Du vil få tilsendt faktura ved neste utgave av bladet. Vi vil også registrere deg slik at du får full tilgang til den digitale utgaven. Gjennom den digitale utgaven får du et fult søkbart arkiv, og kan kose deg med tidligere utgaver av Padling.

Aktive lesere

En gjennomført leserundersøkelse viser at hele 91 prosent av leserne til Padling synes det generelle inntrykket av bladet er bra eller veldig bra. Ikke uventet er 30 prosent av leserne/padlerne over 50 år, mens hovedtyngden, de mellom 30 og 50, utgjør 60 prosent. 80 prosent eier en kajakk, 11 prosent eier en kano og 5 prosent en elvekajakk. Men 51 prosent liker likevel å lese om elvepadling med alle dens action- og ekstremsportpregede bilder og beskrivelser.

Tur- og testartikler

Størst interesse er det imidlertid for tur- og testartikler. 100 prosent er opptatt av tur-beskrivelser og 98,5 prosent ønsker seg kajakktester. Men selv om bare en av ti lesere er kanopadlere, så synes likevel 40 prosent av leserne at kanotester er nyttig lesestoff. At alle leser «Verdt å vite».

Overraskende var det at så mange som 87,8 prosent setter pris på Gjør-det-selv artikler, ja, faktisk anså en tredjedel av leserne slike artikler for «veldig interessante». At teknikk- og sikkerhetsrelaterte artikler også scorer høyt var derimot ikke uventet.

Fornøyd med innholdet

Noen av spørsmålene våre handlet om hva man ønsket at vi skulle skrive mer om. Her viste det seg at stort sett de aller fleste allerede er fornøyd med fordelingen av innholdet, men turartikler, test av kajakker og utstyr, Verdt å vite og sikkerhetsrelaterte artikler peker seg likevel ut som temaer man ønsker å lese mer om. Abonner på bladet og få med deg testene og artiklene du også.

Alltid tilgjengelig!

Last ned vår APP på din iPad og ha siste utgave av Padling lett tilgjengelig, også når du er offline.

Gjennom appen har du muligheten til å laste ned siste, og tidligere utgaver, av Padling slik at de er tilgjengelige selv om du ikke er koblet til internett.

app_store_icon