Abonner på Padling

Magasinet Padling

Padling er eneste magasin i Norge som ene og alene omhandler padling og padleopplevelser, en aktivitet som er i stadig sterk vekst. Med redaksjonell fokus på turer, testing av utstyr, tips, gjør-det-selv, og sikkerhet, håper vi at du som padleinteressert vil finne mye nyttig lesestoff i bladet. Abonner på bladet og få det rett i postkassen før det er i butikkhyllen!

Kundeservice

Har du spørsmål angående ditt abonnement, ta kontakt med vår kundeservice.

abo@padlesiden.no

Hva sier våre lesere?

Aktive lesere

En gjennomført leserundersøkelse viser at hele 91 prosent av leserne til Padling synes det generelle inntrykket av bladet er bra eller veldig bra. Ikke uventet er 30 prosent av leserne/padlerne over 50 år, mens hovedtyngden, de mellom 30 og 50, utgjør 60 prosent. 80 prosent eier en kajakk, 11 prosent eier en kano og 5 prosent en elvekajakk. Men 51 prosent liker likevel å lese om elvepadling med alle dens action- og ekstremsportpregede bilder og beskrivelser.

Tur- og testartikler

Størst interesse er det imidlertid for tur- og testartikler. 100 prosent er opptatt av tur-beskrivelser og 98,5 prosent ønsker seg kajakktester. Men selv om bare en av ti lesere er kanopadlere, så synes likevel 40 prosent av leserne at kanotester er nyttig lesestoff. At alle leser «Verdt å vite».

Overraskende var det at så mange som 87,8 prosent setter pris på Gjør-det-selv artikler, ja, faktisk anså en tredjedel av leserne slike artikler for «veldig interessante». At teknikk- og sikkerhetsrelaterte artikler også scorer høyt var derimot ikke uventet.

Fornøyd med innholdet

Noen av spørsmålene våre handlet om hva man ønsket at vi skulle skrive mer om. Her viste det seg at stort sett de aller fleste allerede er fornøyd med fordelingen av innholdet, men turartikler, test av kajakker og utstyr, Verdt å vite og sikkerhetsrelaterte artikler peker seg likevel ut som temaer man ønsker å lese mer om. Abonner på bladet og få med deg testene og artiklene du også.