Abonner på Padling

Hjem Abonner på Padling

Padling – Magasinet for den padleglade

PADLING er eneste magasin i Norge som ene og alene omhandler padling og padleopplevelser, en aktivitet som er i stadig sterk vekst. Med redaksjonell fokus på turer, testing av utstyr, tips, gjør-det-selv, og sikkerhet, håper vi at du som padleinteressert vil finne mye nyttig lesestoff i bladet.

Abonner på bladet og få det rett i postkassen før det er i butikkhyllen. I tillegg får du tilgang til den digitale utgaven av bladet, hvor du også kan lese tidligere utgaver av Padling.

Abonner

ABONNER PÅ PADLING

Padling gis ut 6 ganger i året, papir og digitalt. Du kan selv velge om du kun vil ha digital tilgang, eller om du også vil ha papirutgaven sendt hjem.

Årsabonnement papir + digitalt kr. 499,-

  • 6 utgaver av magasinet rett hjem i postkassen
  • Tilgang til Padling digitalt, med arkiv over tidligere utgaver
  • Innlogging til alle pluss-artikler på padlesiden.no

Årsabonnement digitalt kr. 399,-

  • Tilgang til Padling digitalt, med arkiv over tidligere utgaver
  • Innlogging til alle pluss-artikler på padlesiden.no

Fyll ut din kontaktinformasjon og registrer deg som abonnent på Padling

Du vil få tilsendt faktura ved neste utgave av bladet. Vi vil også registrere deg slik at du får full tilgang til den digitale utgaven. Gjennom den digitale utgaven får du et fult søkbart arkiv, og kan kose deg med tidligere utgaver av Padling.

Velg produkt

Kontaktinformasjon

Informasjon om betaler

Kundeservice

Kundeservice Padling abonnement

Har du spørsmål angående ditt abonnement, ta kontakt med vår kundeservice.

Telefon: 45 21 44 91
E-post: [email protected]

Aktive lesere

En gjennomført leserundersøkelse viser at hele 91 prosent av leserne til Padling synes det generelle inntrykket av bladet er bra eller veldig bra. Ikke uventet er 30 prosent av leserne/padlerne over 50 år, mens hovedtyngden, de mellom 30 og 50, utgjør 60 prosent. 80 prosent eier en kajakk, 11 prosent eier en kano og 5 prosent en elvekajakk. Men 51 prosent liker likevel å lese om elvepadling med alle dens action- og ekstremsportpregede bilder og beskrivelser.

Tur- og testartikler

Størst interesse er det imidlertid for tur- og testartikler. 100 prosent er opptatt av tur-beskrivelser og 98,5 prosent ønsker seg kajakktester. Men selv om bare en av ti lesere er kanopadlere, så synes likevel 40 prosent av leserne at kanotester er nyttig lesestoff. At alle leser «Verdt å vite».

Overraskende var det at så mange som 87,8 prosent setter pris på Gjør-det-selv artikler, ja, faktisk anså en tredjedel av leserne slike artikler for «veldig interessante». At teknikk- og sikkerhetsrelaterte artikler også scorer høyt var derimot ikke uventet.

Fornøyd med innholdet

Noen av spørsmålene våre handlet om hva man ønsket at vi skulle skrive mer om. Her viste det seg at stort sett de aller fleste allerede er fornøyd med fordelingen av innholdet, men turartikler, test av kajakker og utstyr, Verdt å vite og sikkerhetsrelaterte artikler peker seg likevel ut som temaer man ønsker å lese mer om. Abonner på bladet og få med deg testene og artiklene du også.

Digital tilgang til Padling

Du kan også abonnere på den digitale utgaven. Har du ikke opprettet tilgang? Ta kontakt med kundeservice.

Registrer din e-post og passord ved som brukes til innlogging. Hvis du trenger hjelp, ta kontakt med kundeservice på telefon 45 21 44 91, eller [email protected]

Logg inn her for å lese den digitale utgaven.