2810 Views

Fotokonkurransen 2022, del 2

I denne runden av Fotokonkurransen ønsket vi oss vårbilder, og det er kanskje nettopp på denne tiden at forskjellene i vær, og dermed padleturer, er størst mellom sør og nord, øst og vest. Vi har derfor fått inn bilder der padlerne er omgitt av snø, samtidig som det er kommet bilder av kajakker blant vårens nyutsprungne blomster!

Mai 22, 2022
Skrevet av:

Laila Johanne Reigstad

Redaksjonen har valgt ut fem flotte vårbilder blant dere som har sendt inn til padling@aboservice.no. Alle de innsendte bildene som kommer på trykk, og som legges på nettsiden vår, er med i konkurransen om premien, en tørrdrakt til en verdi at 9900 kroner, gitt av Eian Fritid, pluss boken «Alt nybegynneren trenger å vite om havkajakk»! Vinneren kåres i butikken til Eian Fritid i Mjøndalen fredag 11. november!
Vi sender live derifra!

Fem utvalget bilder
Her er de fem bildene fra magasinutgave nummer 2 som er videre i fotokonkurransen!
Vi gratulerer alle og takker for bilder til inspirasjon!

 

Her snakker vi våryr padlelykke over at vårens blomster matcher kajakken! Bildet er tatt i Øygarden, der det milde klima bidrar til tidlige blomsterenger ute mellom holmene! Foto: Bente Ekerhovd.

 

Fullkommen padlelykke når sånne solnedganger dukker opp etter en vinter der solen forsvinner før man slutter på jobb! Bildet er fra Io i Nordhordland. Foto: Silje Sudmann.

 

Her luftes grønlandskajakken etter vinterlagringen! Og det motstrøms i sjøslusene på Lindås! Foto: Stefan Bracke.

 

Det våres også i sjøen! Ikke alle forunt å padle over et teppe av sjøanemoner. Og vennene våre fra Ghostwriter Facharbeit var glade for å se denne skjønnheten. Foto: Inger-Marie Sørby.

 

Vinter? Vår? Sommer? Høst? Under brottpadling er det meste av utstyret det samme året rundt! Foto: Rune Morten Hansen

 

Premien fra Eian Fritid!
HER kan du lese mer om premien: en Ursuit Tørrdrakt gitt av Eian Fritid, og padleboken «Alt nybegynneren trenger å vite om havkajakk» utgitt i 2021.

Bildene trekt ut i utgave 1
HER kan du se bildene som ble valgt ut fra vinterpadlebildene i magasinets marsutgave!

Sommer!
Neste magasin kommer i juli, da er temaet «SOMMER!».
Du er herved invitert til å sende inn ditt beste sommerbilde. Innsender må ha tatt bildet selv og eventuelle personer på bildet må ha godkjent at du sender det inn. Legg også ved en setning eller to om hvor og når bildet er tatt.
Vi gleder oss til å se glimt fra sommerens padleturer!
Lykke til!

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy