3475 Views

Møt Padlings redaktør i Redningsselskapets podcast Sjøliv!

Vi i magasinet Padling og her på padlesiden.no, har et direkte samarbeid med Redningsselskapet, og da vi i sommer ble invitert med på deres podcast Sjøliv for å snakke om det å være nybegynner i kajakk, ja da kunne vi ikke si nei!

Oktober 09, 2022
Skrevet av:

Laila Johanne Reigstad

Redningsselskapet har vært en livsviktig aktør langs Norskekysten siden 1891 og har i dag 54 redningsskøyter fordelt på 49 steder langs hele kysten, i tillegg til på Femunden og Mjøsa.
Da vi i magasinet Padling og her på nettsidene, tok grep i januar 2022 for å endre innhold, få inn ny redaktør og knytte til oss naturlige partnere, ja så er Redningsselskapet en helt naturlig aktør å samarbeide med!

Redningsselskapet startet i år podcasten Sjøliv, og er ment for deg som elsker livet på sjøen. Og det inkluderer jo oss padlerne!
Hver uke byr Redningsselskapet på gode tips og spennende historier fra inspirerende gjester, som ledes gjennom samtalen av programleder Kim Johanne Dahl, kjent som en av tre programledere i Morgenklubben med Loven & Co sammen med Geir Schau og Øyvind Loven.

I juli ble redaktøren av magasinet Padling, Laila Reigstad, invitert til samtale om det å være nybegynner i kajakk. Det ble en latterfylt opplevelse som du hører gratis der du vanligvis hører på podcaster, eller du kan høre den i din nettleser, klikk deg inn RETT HER OG NÅ!

 

Kim Johanne Dahl, kjent som en av tre programledere i Morgenklubben med Loven & Co ledet podcasten om padling der redaktøren av magasinet Padling, Laila Reigstad (th) ble intervjuet. Det ble latterfyle 18 minutter. Foto: Laila Reigstad

LESE MER OM OSS PADLERE OG REDNINGSSELSKAPET?
Her kan du lese åpenhjertige Ketil Smiths opplevelse av å bli reddet av en redningsskøyte etter å ha veltet i sin surfski, mistet kontakten med padlegruppen, og ikke kom seg opp i kajakken igjen! Her snakker vi lykke over å få hjelp!

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy