3011 Views

Møtes vi på Oslo Rullefestival i helgen?

Når ildsjeler innenfor kajakkrulling samles og lager til verdens første Oslo Rullefestival, så er det klart at vi i magasinet Padling kommer! Festivalen foregår nå i helgen og her blir det en sosial helg på Breivoll Gård med blant annet rulleoppvisning i verdensklasse, kurs for deg som er nybegynner eller viderekommen i kajakkrulling, og du kan møte oss i redaksjonen i Padling!

August 18, 2022
Skrevet av:

Laila Johanne Reigstad

Oslo Rullefestival dras igang lørdag 20. og søndag 21. august og stedet er friluftsområdet på Breivoll Gård, rundt 20 kilometer sør for Oslo sentrum.

Det er første gang festivalen arrangeres og primus motor bak festivalen, Einar Knutsen aka Eventyrpadleren, har hatt en travel tid med å få alt i boks.
-Det er en del jobb med mye som må ordnes, både i god tid i forveien og nå dagen før det braker løs, forteller Einar Knutsen på telefon til Padling. For å få dette til så har jeg med meg tre ildsjeler, Jon David Jenssen, Inge Hanche-Olsen, og Fredrik Lindland. Vi gleder oss!

Knutsen anbefaler alle å ankomme lørdag morgen, sette opp teltet og være klar til den offisielle åpningen lørdag kl 10. Lørdag klokken 11 blir det rulleoppvisning i verdensklasse. Da kommer norske Jon David Jenssen, som er både grønlandsk-, nordisk-, svensk-, og norges-mester i rulling. Han vil demonstrere alt fra enkle ruller til de mer krevende og eksotiske rullene.
Dette etterfølges av rullekurs i ulike ferdighetsklasser frem til lunsj.

 

Programmet for Oslo Rullefestivals 20-21. august. Skjermdropp fra FB Oslo Rullefestival.

Lørdag klokken 16 blir det oppvisning i rulling i tau, som nok er noe mange av oss aldri tidligere har sett!
Etter sosialisering og grilling lørdag kveld, blir det rullekurs søndag formiddag. Klokken 13 braker det løs med en uhøytidlig og meget publikumsvennlig konkurranse!

Møt oss!
På Oslo Rullefestival kan du også møte oss i magasinet Padling. Vi har stand på festivalen der du kan bla i både årets utgaver av magasinet Padling, og boken «Alt nybegynneren trenger å vite om havkajakk», som ble gitt ut på høsten i fjor. Vi stiller såklart med supertilbud på abonnement på magasinet, og gir også noen årsabonnement på magasinet som premier i festivalkonkurransene!
Vi prøver også å sende live fra festivalen, og komme med noen intervjuer!

Vi gleder oss til helgen og håper å treffe på deg der!

HER leser du mer om Oslo Rullefestival 2022!

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy