3278 Views

Padling har 20-års jubileum i år!

I jubileumsåret 2022 starter vi friskt på både med ny redaktør, nye nettsider, ny type innhold og nye samarbeidspartnere. Og det hele starter NÅ!

Januar 20, 2022
Skrevet av:

Laila Johanne Reigstad

Året er i gang og vi i magasinet Padling og www.padlesiden.no gleder oss over at vi er inne i jubileumsåret! I år er det nemlig 20 år siden magasinet Padling ble gitt ut første gang! Etter å ha dykket litt ned i arkivet så kan vi love at mye har endret seg innen kajakkverdenen fra 2002 og frem til i dag. Her er det mange flashbacks og rikelig med underholdning!

I 2005 brukte vi sånne padlevester! Bildet er hentet fra en artikkel om en gjeng som padlet på Svalbard. Noen som husker disse vestene? Foto: Fremside av magasinet Padling desember 2005.

Selv om mye har skjedd siden 2002 så er den noe som er det samme nå som da: Padling er det eneste magasinet i Norge dedikert til padling. I jubileumsåret starter vi friskt på både med ny redaktør, nye nettsider, ny type innhold og nye samarbeidspartnere. Og det hele starter NÅ!

Den nye redaktøren er helårspadleren Laila Reigstad, som har base i Øygarden vest for Bergen, og som lever fulltid av padling på syvende året. Reigstad har skrevet artikler i Padling siden 2015 og gleder seg til å delta i videreutviklingen av både magasinet og nettsidene du er inne på akkurat nå.

 

To redaktører samlet. Edmund Mongstad har vært redaktør i mange år og overlater nå stafettpinnen til Laila Reigstad. Foto: Edmund Mongstad.

 

Her på nettsidene vil det skje mye! Det kommer nytt stoff flere ganger i uken så om du vil bli oppdatert på det som skjer i padleNorge så er det bare å klikke seg innom jevnlig. Det vil bli nyheter, intervjuer, artikler, tips, og altså mye mer, og annen type, stoff enn det som kommer i magasinene. Når det gjelder magasinet, så vil det komme fire utgaver i år. Også her vil du merke forandringer i innholdet. Hvert magasin vil ha et aktuelt tema med innhold både fra redaksjonen og fra frilansere. I tillegg vil du finne faste spalter av og med sentrale personer i padleNorge, som er spesialister på det de skriver om. I tillegg har vi startet opp samarbeid med to sentrale aktører innen sikkerhet på sjøen og padleglede, nemlig Norges Padleforbund og Redningsselskapet.

Både nettsidene og magasinene vil fra nå av dekke bredden i padleNorge, ta pulsen på det som rører seg fra sør til nord, rapportere fra padlefestivaler og konkurranser, gi deg en padlearrangementsoversikt for sommeren slik at du kan legge opp ferien deretter, møte klubber på hjemmebane,  inspirere til padlesteder og aktiviteter, og passe på at vi alle lærer noe nytt og utvider padlehorisonten!

Vi vil holde deg oppdatert og for å kunne det så er det veldig hyggelig om nettopp du sender oss en epost om det som rører seg i din padlehverdag!

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy