2270 Views

Nye tider i magasin og på nett!

Mars 22, 2022
Skrevet av:

Laila Johanne Reigstad

Nytt magasin er ferdig!
Ny redaktør, nye nettsider, ny type innhold, nye faste spaltister og nye samarbeidspartnere! Selv om mye har skjedd siden 2002 så er Padling fortsatt det eneste magasinet i Norge dedikert ene og alene til padleaktivitet! Årets første utgave av magasinet Palding kom digitalt her på nett sist fredag, altså 18. mars! Og den trykte versjonen detter forhåpentligvis ned i postkassen denne uken! Og deretter kommer det i Narvesenkioskene.

Der møter du de nye spaltistene!
Det er en meget variert og herlig gjeng med padlere som alle har det lille ekstra! Og de åpner opp og deler sin kunnskap med noe så forskjellig som kajakkreparasjon, padlepoesi, foto på padletur og kajakkfiske! Du vil møte den padlende poeten Hildegunn Dale, den padlende superfotografen Tomasz Furmanek, den padlende jegeren Tore Njøten, og den padlende fikseren av kajakk og utstyr, Vidar Aasgård.

Nytt magasin ute! Ligger nå digitalt, kommer i postkassene denne uken, og i hyllene på Narvesen om en ukes tid!

Ny redaktør!
Den nye redaktøren Laila Johanne Reigstad, er aktivitetsleder hav og helårspadler, som har base i Øygarden vest for Bergen. Hun har bidratt med artikler i Padling siden 2015, og ble i januar i år ansatt i 50 prosent stilling som redaktør for magasinet og www.padlesiden.no. Kanskje kjenner du til «Alt nybegynneren trenger å vite om havkajakk», en lettlest oppslagsbok for nybegynneren, som Reigstad gav ut sammen med MedieVekst AS, eieren av magasinet Padling, høsten 2021. Reigstad har bakgrunn som forsker ved Universitetet i Bergen og har doktorgrad i kreftrelatert molekylærbiologi. I tillegg til å være redaktør, driver Reigstad eget friluftsforetak på syvende året, der padling på helårsbasis er hovedaktiviteten. Magasinet du nå kan lese er hennes første magasin, og hun gleder seg til å lede videreutviklingen av både magasin og nettsider!

Laila Johanne Reigstad er Padlings padlende redaktør! Magasinet som nå er kommet er hennes første. Foto: Frøya Leth.

 

Kontakt oss gjerne!
Vi vil holde deg oppdatert og for å kunne det så er det veldig hyggelig om nettopp du sender oss en epost om det som rører seg i din padlehverdag! Det kan være at klubben din skal arrangere en padlesamling og dere har lyst å få denne inn i Padlings oversikt over sommerens padlearrangementer, det kan være at du har padlet et spennende sted og har lyst å fortelle om det eller selv skrive en artikkel om det, det kan være nyheter fra din padlekrets, eller du kan sende oss forespørsler om temaer du har lyst til å lese og lære om. Redaktøren når du på laila.reigstad@gmail.com. Gleder oss til å høre fra deg!

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy