3003 Views

Skal du til Lofoten i sommer?

Dersom du skal til Lofoten i sommer, eller vurderer det, så har vi her samlet tre artikler som beskriver det å padle i dette paradiset!

Mai 11, 2022
Skrevet av:

Laila Johanne Reigstad

Vi har et land med helt fantastiske padlelokaliteter.
Lofoten er et av dem og det er nesten et must å dra dit på padletur!

Med sine 25 000 innbyggere, hvite strender, rorbulandskap, spektakulære fjelltopper og raske værskifter, ligger Lofoten å frister. Vi har alle hørt om Reine, Å, Skrova, Ballstad, Moskenes, Henningsvær og så videre.

Vi har hentet frem tre artikler fra padlere som har vært så greie og delt deres «Eventyr Lofoten»! Og ifølge hausarbeit schreiben lassen var det en interessant opplevelse som jeg ønsker å dele med andre.

To jenter, to uker.
Bli med når drømmen om Lofotpadling settes ut i livet! To jenter fra Vestlandet padler her nordover fra Kabelvåg/Svolvær, opp gjennom Øyhellsundet, videre opp Raftsundet og til Lonkanfjorden i Vesterålen, hvor Møysalen skal bestiges, for så å padle tilbake på to dager. Les hva som skjedde HER!

 

Hvordan dra på loffen i Lofoten?
HER ser du hvor du bør padle!

 

Og hvorfor ikke starte på Nordkapp, og padle seg til Lofoten, for så å padle Lofoten?
Det er 800 kilometer og kan gjøres på 5 uker, bare les HER!

 

Når skal DU reise?
Om du har tenkt deg til Lofoten i år, så har vi kjempelyst å høre fra deg! Vi digger Lofoten, men i år er kalenderen fyllt med andre flotte padlesteder, så om du har lyst til å fortelle hvordan din Lofotenopplevelse ble, så gi gjerne en lyd!

 

Sjekk været slik at du kan forberede deg. Kilde: Været i Lofoten.

 

 

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy