2590 Views

Vurdert å kjøpe deg en packraft? Vi guider deg i jungelen!

I neste nummer av Padling kan du lære alt du trenger å vite om packraft. Bli abonnent nå!

Mars 06, 2022
Skrevet av:

Laila Johanne Reigstad

Har du prøvt å packrafte?

Packrafting er en meget morsom og variert aktivitet der smilene sitter løst og mestringen kommer raskt!
De senere årene har packrafts sett en enorm økning i popularitet. Det er ikke uten grunn, for disse lette, kompakte, og solide farkostene er perfekte for friluftsliv og lek. De muliggjør padleturer høyt til fjells, langt fra allfarvei, og ned lite tilgjengelige elver, steder du ellers aldri ville dratt!

 

Artikkelforfatter Harald Rishovd (tv) holder kurs i packraft sammen med Fredrik Feyling (th, gul packraft). Disse to var de første som holdt Grunnkurs i packraft her i landet. Foto: Bjørn Tore Moen. Moen har også tatt det hovedbildet i dette innlegget.

 

Packrafting er så populært at høsten 2021 ble dette er egen grein i Norges padleforbund! Det betyr at du kan ta både introkurs, grunnkurs og (snart) teknikkurs i packraft. Les informasjon fra Norges padleforbund her!

For å få oversikt over hva en packraft er, litt om historien og litt om alle mulighetene disse farkostene gir, kontaktet vi han som har vært med å jobbe frem Våttkortstigen til packraft, og som holdt (og fortsatt holder) de første packraftkursene her i landet, nemlig Harald Rishovd!

Rishovd har skrevet en flott artikkel om temaet, der han også kommer med 10 konkrete tips og råd til hvilken packraft som passer for deg!

Artikkelen kommer i årets første utgave av magasinet Padling, som detter ned i din og andre abonnenters postkasser i slutten av mars!
Bare til å glede seg!

Her kan du lese artikkelen i sin fulle lengde dersom du er abonnent:
https://padlesiden.no/aktuelt/kjopsguide-til-packraft-les-denne-for-du-kjoper/

 

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy