Bergenser vant drakt til 8.700 kroner

Bergenser vant drakt til 8.700 kroner

Geirulf Mikkelsen (63) fra Nordnes i Bergen er trukket ut som den heldige vinneren av fjorårets Blinkskuddkonkurranse. Premien er en Ursuit Aws 4tex lett tørrdrakt, som kan leveres med både lates- og neopren mansjetter. Inkludert er også veske med hansker og hood, og samlet verdi er 8.700 kroner.


Mikkelsen og hans kone er relativt ferske når det gjelder kajakkpadling. De tok vått-kort for to år siden hos Svein Houge i Friluftsglede. com, og de har siden den gang vært typiske godværspadlere, men som liker å komme seg ut så snart anledningen byr seg, og da gjerne sammen med venner.

Vinnerbildet var «Svevende» kajakk, som ble knipset utenfor Hamn på Senja i løpet av noen magiske augustdager i fjor sommer.

Vinnerbildet som ble trukket ut fra 18 bilder på trykk på Blinkskudd-sidene i Padling i 2018, ble tatt på en tur til Senja i fjor sommer, hvor de hadde flere flotte padleturer i strålende vær, med flatt hav og tropenetter. Dette ga et nesten uvirkelig inntrykk av landsdelen. Geirulf Mikkelsen og kona planlegger en ny padleferie til sommeren, denne gangen til Sveriges vestkyst.

Herremodellen av premien, en Ursuit Aws 4tex lett tørrdrakt, levert av Tequila Sports i Harstad – www.tequila.no

Når det gjelder padlesporten slår han fast at det som blant annet er stas med stas med padling, er hvor nært innpå man kommer til både natur og miljø du fra før er kjent med, men som fra en kajakk ses fra helt andre synsvinkler. En tur på byfjorden gir dermed et helt annet inntrykk av Bergen enn hva du får fra land, forteller han. ●●

  • Categories: Artikler