2080 Views

Ny nettside for magasinet Padling

Du har nå kommet inn på Padling sin nye nettside. Som du ser har vi utviklet en helt ny plattform, og vi håper du som leser er fornøyd med det du ser og opplever.

Januar 21, 2011
Skrevet av:

Gjesteforfatter

Siden vil bli kontinuerlig oppdatert i tiden fremover, noe som betyr at du etter hvert vil finne tester av kajakker og utstyr helt tilbake til 2002 og andre viktige saker, artikler og reportasjer som har stått på trykk i Padling de siste tre-fire årene.

Nytt på vår nettside er et forum, gjennom Facebooksiden: padlesiden. Her kan du logge deg inn og gi ros og ris til oss som jobber i bladet, kommentere artikler eller delta i diskusjonen med andre padlere rundt viktige tema i padlesporten.

Vi har også laget vår egen markedsplass, hvor du som leser selv kan logge deg inn og legge ut annonser på kajakker eller utstyr du ønsker å selge. Klikk på Markedsplassen øverst på siden og vi guider deg frem til hvordan du kan enkelt legge inn tekst og bilder på siden.

Har du lyst til å bli fast abonnent på magasinet Padling har vi selvsagt også en fane for det øverst på siden. Her finner du gode tilbud på ett eller to års abonnement. Selv om vi har kommet langt når det gjelder den digitale verden, vil papirutgaven fortsatt være vårt viktigste medium. Det er her du finner de nyeste artiklene, reportasjene og testene.

Nytt er det også at Padling vil bli lansert på Ipad (Apple sitt lesebrett) fra og med første utgave av Padling dette året. Det betyr at du vil kunne lese hele bladet i digital versjon, som er identisk med papirutgaven. Er du på reise og ønsker å få med deg siste utgave av Padling, og har lesebrettet med deg, kan du laste ned hele bladet i hånden på få sekunder, enten du er i fjerne Østen eller et annet sted på denne kloden, eller rett og slett har gjort strandhugg med kajakken i en vakker vik et sted på norskekysten.

Padling ønsker med dette alle lesere lykke til i det nye året, og vi krysser fingrene for at 2011 blir et år med mye godt vær og masse flott padling.

 

Hilsen

Edmund Mongstad

Redaktør

Under bilde av redaktøren i aksjon. Foto: Eilert Winther.

 

 

 

 

 

 

 

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy