4567 Views

Møt Tomasz, vår spaltist innen foto på padletur!

Vi har fått på plass nye faste spaltister i magasinet og her på nett! De er alle spesialister innen sitt felt, og i hvert magasin deler velvillig sin kunnskap helt ned på detaljnivå slik at du kan få ny viten og ny kunnskap som påvirker rett inn i din padlehverdag! I dag møter du den padlende superfotografen Tomasz Furmanek!

Mars 17, 2022
Skrevet av:

Laila Johanne Reigstad

Vi er stolte over å kunne presentere våre nye faste spaltister!
Det er padlepoeten Hildegunn Dale,
den padlende duden som kan reparere alt, Vidar Aasgård,
den padlende jegeren Tore Njøten,
og den padlende superfotografen Tomasz Furmanek,

Ta gode bilder på padletur!
Vi har hanket inn selveste Tomasz Furmanek for å få eksperthjelp innen hvordan man tar fantastiske bilder på padleturene våre. Hans 83 tusen følgere på Instagram tar ikke feil, denne mannen kan foto av/fra kajakk!

Havkajakk, packraft, og elvekajakk
Tomasz er født i Polen, men oppvokst i Bergen. Han begynte å padle havkajakk i 2004.
På dagtid finner du han ved Havforskningsinstituttet i Bergen, der han jobber med bioinformatikk og programmering. På ettermiddager og helger kan du lett møte han i kajakken, egentlig over hele landet.  Og det både i havkajakk, packraft og elvekajakk. Han samarbeider med GoPro, NRS, AquaBound, WIG kayaks.

Vår faste spaltist innen foto på padletur er Tomasz Furmanek! Her får du eksperthjelp! Foto: Laila Reigstad

Hvilket kamera tar jeg med på padleturen?
Valg av kamera for padlebilder er avhengig av mange faktorer som vær, padleforhold, om du er alene på tur, og hvilken type bilder du ønsker å ta. Actionkameraer er små, vanntette og alltid klar, men de egner seg ikke til alt. Systemkamera med flere linser gir de beste bildene, men er mye vanskeligere å bruke i et vått miljø. I hans faste spalte i mars-utgaven guider Tomasz hvilket type kamera han anbefaler å ha med utifra hva og hvor du skal ta bilder.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy