Jeløy Rundt, vårens kajakkutfordring

Jeløy Rundt, vårens kajakkutfordring

15. mai arrangeres Jeløy Rundt før første gang. Det blir to baner, en som går rundt øya med halve løpet i åpent farvann, og en kortere utgave som går på innsiden av Jeløya.


Her kan kajakker av alle slag ”luftes”, og løpet kan gjennomføres av de fleste som har generell god helse. Du kan stille i forskjellige klasser, tur med havkajakken – eller full fart med Surfski eller racer!

 

Løpet Jeløy Rundt er på i alt 27 kilometer og går først av stabelen, men starten for den litt kortere distansen på innsiden av Jeløy starter 15 minutter senere. Det blir premieutdeling kort tid etter at de siste er i mål. Ønsker du å vite mer om Jeløy Rundt eller melde deg på, kan du gå inn på www.jeloyrundt.no

Det blir ulike arrangement i tilknytning til selve løpet søndag, med blant annet et Surfskiseminar 13. og 14. mai. Dagen før Jeløy Rundt for surfskiklassen, arrangerer Nord KKK i samarbeid med Moss KK et døgn med surfskitesting og kursing. Surfskistjernen Gleb Greben fra Syd-Afrika er instruktør. Se nettside: www.jeloyrundt.no/surfski Videre blir det rullekurs med Pål Gustad og Ann Kristin Skinlo som instruktører. De to har laget en informativ video om det å rulle. Se nettsiden www.jeloyrundt.no/blog/

 

På Jeløy Rundt sin nettside finnes mye annen nyttig informasjon, som blant annet en veibeskrivelse til arrangementsplassen, Moss Roklubb. Det er også viktig å få med seg arrangørens ord om ansvar for egen og andres sikkerhet. Her er det også listet opp krav til de som skal delta. De tre beste i hver klasse vil bli premiert, og det vil bli rikelig med trekkpremier.

  • Categories: Nyheter

    Om journalisten