Klart for Oslofjordløpet

Klart for Oslofjordløpet

Lørdag 25. juni er det klart for Oslofjordløpet. Dette er et ”race” i kajakk med start og målgang utenfor Den Norske Opera i Bjørvika Oslo. Siste frist for forhåndspåmelding er to dager før løpet. Startnummer MÅ hentes før klokken 11:00 løpsdagen.


Hele løpet er på ca 15 km og går mellom øyene i indre Oslofjord. Ved sterk vind vil det i enkelte partier av løypa bli tøff sjø. Bølger fra fritidsbåter må en regne med på solskinnsdager. Arrangøren har høyt fokus på sikkerhet, og flere følgebåter vil være klare dersom noen eventuelt måtte ha behov for assistanse. Følgebåtene vil være markert med røde flagg.

Oslofjordløpet har flere klasser, menn, damer og toerkajakk. Alle klassene starter samtidig kl 12.00. Det blir gavepremier til de beste og merke til alle som fullfører sin klasse innen gjennomsnittstiden for de fem beste, pluss 50 prosent. Startkontingent er kr 400,- for alle som benytter seg av påmeldingen på arrangørens nettside. Frist for påmelding på nett er torsdag 23. juni kl. 24.00.

Oslofjordløpet er en del av “Oslo Water Games”, som igjen skal være en årlig vannsportsfestival som arrangeres første gang fra 23. til 25. juni i 2011. OWG er plassert sentralt i den nye bydelen Bjørvika og skal ha sine aktiviteter i området ved Oslo Havnelager, ikonbygget til Den Norske Opera, «Sukkerbiten» og Sørenga. Festivalens kjerneverdier er miljø, idrettsglede og sosialt ansvar.

 

For nærmere informasjon om løpet, og påmelding: http://oslofjordløpet.no/

  • Categories: Verdt å vite

    Om journalisten