Nå Leser
Sko med feste på svabergene

Sko med feste på svabergene

Min uvitenskapelige spørreundersøkelse viser at de fleste ulykker som har med padling å gjøre skjer på land i det man skal ut i kajakken eller i land fra kajakken, og de skjer på grunn av at man sklir.

Christin sier at «Astral sine padlesko Astral Brewess 2.0 er geniale, og jeg stoler på at de sitter som støpt på glatte svaberg. Det er helt fabelaktig å ha godt feste på land!» Hun sier videre at «Jeg digger padleskoene fra Astral av flere grunner. De sitter som sagt som støpt på svabergene og er veldig lette på foten. Og de ser langt raffere ut enn vanlige padlesko og er bedre å gå med. Det er noen ting som trekker ned.

Les også
Kompakt og solid taueline med hurtigutløser og øye til å feste karabinen, som har stor åpning for raskt utkast og lett pakking.

De er ikke så bra i den kalde sesongen da de ikke har noe neoprenfór slik mer tradisjonelle padlesko har. Og om du bruker dem i sand setter det seg mye sand inni dem.» For menn heter modellen Brewer 2.0. Vpg.no og striestrommer.no fører disse skoene og prisen ligger i underkant av 1000 kroner.

_______________________________________________________________________________________________________________

© 2019 Media Digital AS. All Rights Reserved.

Bla til toppen