3537 Views

Sko med feste på svabergene

Christin Larsen er helårspadler opprinnelig fra Senja og har padlet mye rundt om i landet de siste årene. Hun er aktiv i Os padleklubb og en humørspreder av de sjeldne. Hun vil framheve betydningen av gode sko.

Mai 25, 2019
Skrevet av:

administrator

Min uvitenskapelige spørreundersøkelse viser at de fleste ulykker som har med padling å gjøre skjer på land i det man skal ut i kajakken eller i land fra kajakken, og de skjer på grunn av at man sklir.

Christin sier at «Astral sine padlesko Astral Brewess 2.0 er geniale, og jeg stoler på at de sitter som støpt på glatte svaberg. Det er helt fabelaktig å ha godt feste på land!» Hun sier videre at «Jeg digger padleskoene fra Astral av flere grunner. De sitter som sagt som støpt på svabergene og er veldig lette på foten. Og de ser langt raffere ut enn vanlige padlesko og er bedre å gå med. Det er noen ting som trekker ned.

De er ikke så bra i den kalde sesongen da de ikke har noe neoprenfór slik mer tradisjonelle padlesko har. Og om du bruker dem i sand setter det seg mye sand inni dem.» For menn heter modellen Brewer 2.0. Vpg.no og striestrommer.no fører disse skoene og prisen ligger i underkant av 1000 kroner.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy