Lett og behagelig padlejakke

Lett og behagelig padlejakke

Selv om tørrdraktene har begynt å bli prisgunstige, har padlejakkene fremdeles sine tilhengere. Vi har tatt en utgave fra Bomber Gear i nærmere øyesyn.


Padlejakken, med det fengende navnet Bomber Gear Hydrobomb Semidry, tar liten plass og er lett og behagelig i bruk. Plagget kan enten brukes alene, eller sammen med en kompatibel bukse. Et innerskjørt gjør at delene kan rulles sammen i livet. Buksen trenger ikke å være av samme fabrikat. Det er tilstrekkelig at den har et fungerende ytterskjørt. Selv om løsningen defineres som halvtørr, tåler den godt en dukkert eller rulle uten at den slipper inn mer enn noen dråper med vann. Om «Hydrobomb» brukes alene, vil det etter en kortere tid begynne å sive inn vann rundt livet. Mengden avhenger av hvor hardt jakken er strammet til, og av hvilke plagg som ligger mellom innerskjørtet og selve jakken.

Bomber Gear padlejakke 2 F. Jan Fjelde

Borrelåsen i halsen virker over et bredt område.

 

Ingen sjenerende glidelås

Plagget er laget av et pustende stoff som tørker hurtig. Latexmansjettene ved håndleddene er helt tette. Halsen kan åpnes og strammes med borrelås, som virker over et bredt område. Med åpen hals puster jakken godt og slipper ut mye damp. Gjenkneppet kan den føles en smule tett. Borrelåsstrammingen i livet fremstår som sterk og solid. Dobbelt skjørt gjør det mulig å legge ytterdelen stramt utenpå et spruttrekk. I motsetning til en tørrdrakt, er det ingen sjenerende glidelås foran eller bak. Bevegelsesfriheten oppleves derfor som veldig god. Med unntak av en liten lomme på venstre arm, er jakken totalt fri for diverse fordyrende detaljer. Kvalitetsinntrykket er godt og den lave prisen gjør jakken attraktiv.

Bomber Gear padlejakke3 F. Jan Fjelde

Det indre skjørtet gjør at den kan rulles sammen med en bukse som har et tilsvarende ytterskjørt. 

 

Data:

Bomber Gear Hydrobomb Semidry

Pris : Kr. 1590,-

Utlånt av: Aktiv Fritid. Sandvika.

Www.aktivfritid.no

Importør: Scandinavian Sports Consepts AS

www.scansports.no

  • Categories: Nyheter

    Om journalisten