Nå Leser
Strimlet svinekjøtt

Strimlet svinekjøtt

Strimlet svinekjøtt surret i smakfull saus akkompagnert av fersk fettuccine-pasta, pinjekjerner, cherrytomater, paprika, hvitløk, chilipepper og manchego; osteskivene er ikke bare til pynt – disse kompletterer smakspaletten fra kjøttsausen og tilbehøret. Et dryss timian hever finishen i det hele.
Svinekjøttstrimler stekes på panne på relativt høy varme under stadig omrøring. Det er bra for både saftigheten og smaken på kjøttet om du tar deg tid til å marinere det i forkant. Solsikkeolje og søt chilisaus kan være et fint...
vil du lese denne og andre eksklusive artikler pa nett?

Er du allerede abonnent?

Som Abonnent Får du

Full tilgang til Padlesiden.no | Egen digital utgave + arkivsøk |
Tilgang til eksklusive + artikler, reportasjer, tester og intervjuer.

Print + Digital

469,-


ABONNER

Digital tilgang

Les også
Nyhavn – København på sitt vakreste.

399,-


ABONNER

1MND GRATIS

0,-


ABONNER

_______________________________________________________________________________________________________________

© 2019 Media Digital AS. All Rights Reserved.

Bla til toppen