Ny spennende utgave i februar

Ny spennende utgave i februar

Når den første utgaven av Padling kommer i salg 16. februar har sola så vidt begynt å varme, og vi merker at dagene blir lysere. Det er ikke så langt til vår, varmere tider og en ny padlesesong. Vi har en fyldig utgave å by på, med variert innhold.


Under finner du noen smakebiter fra elvepadling, flotte turer og test av kajakker. Dette blir en stor utgave, og smakebitene er bare en liten del av det vi tilbyr deg som leser. Flere turreportasjer, gjør det selv artikler, test av utstyr, tips til bedre padleteknikk og annet spennende innhold står på menyen i årets første utgave av Padling.

 

Kayakpro Marlin.

 

Trendsettende hybrid

Selv om Kayakpro Marlin har blitt kåret til verdens raskeste havkajakk, mener Padlings tre testere at den fremstår mest som en krysning mellom en havkajakk og treningsbåt. Vi synes imidlertid at kombinasjonen fremstår som vellykket. Du kan lese mer om denne kajakken i den første utgaven neste år.

Mike Dawson i et dropp. Foto: Mariann Sæther.

 

Verdens hardeste creekrace?

Mariann Sæther har deltatt på Greenrace i North Carolina i USA, en konkurranse hun mener at trolig er den mest krevende av alle ekstremutforer i verden. Det er her menneskemengden samler seg for å se kajakkpadlere fra hele verden få egoet banket ned i støvlene. I neste utgave kan du lese mer om dette racet og se spektakulære bilder fra elvepadlere boltre seg i harde stryk.

Ersfjorden er et fantastisk område å padle i. Foto: Jan Hugo Salamonsen.

 

Med kajakk i Ersfjorden

-Når jeg padler utover Ersfjorden kommer jeg inn i ei anna tidsregning… Jeg studerer steder, gamle minner og husker historier jeg har lest. Alt er stille, avslappende og vakkert. Jeg avslutter gjerne dagen tilbake i Ersfjordbotn. Plutselig er jeg tilbake i travle 2010. Slik føles det hver gang. Det skriver Jan Hugo Salamonsen i en flott artikkel fra dette veiløse fjordområdet.

 

 

  • Categories: Nyheter

    Om journalisten