Bli aktivitetsleder til påske

Bli aktivitetsleder til påske

Er du rask i vendingen er det mulig å bli aktivitetsleder før påske, vel å merke om du har gjennomført de to foregående kursene i våttkortstigen.


Norsk kystkulturakademi er en nystartet institusjon i Solund, øykommunen lengst vest i Norge. Kystkulturakademiet driv dokumentasjon og formidling av kystkultur og friluftsliv, og har inngått et samarbeid med avdelingen for idretts- og lærerutdanning ved Høgskulen i Sogn og Fjordane. I fjor sommer gjennomførte akademiet et studium i havpadling på ti studiepoeng, som gikk over ti undervisningsdager, og som blant annet inkluderte Norges Padleforbund sitt grunnkurs og teknikkurs.

 

Denne våren skal det gjennomføres en ny modul på fem studiepoeng. Dette er en forlengelse av studiet som ble arrangert sist sommer, og modulen vil følge innholdet av Padleforbundet sitt aktivitetslederkurs. Alle studenter vil få godkjent aktivitetslederkurset ved bestått eksamen. Selv om du ikke deltok i studiet sist sommer, er det fullt mulig for deltakere som har gjennomført Padleforbundet sitt teknikkurs, å delta på kurset og få godkjent aktivitetslederkurset på våttkortstigen. Det er kun studentene på studiet sist år som får studiepoeng.

 

Har du gjennomført og er kvalifisert for gjennomføring av teknikkurset, så har du en glimrende anledning til å melde deg på aktivitetslederkurset som blir arrangert i Solund i Sogn og Fjordane. Kurset vil bli avviklet helgen 8.-10. april, så du må være rask i vendingen. Frammøte skjer torsdag kveld, og kurshelgen blir avsluttet søndag ettermiddag. Her har du samtidig anledning til en rekordtidlig start på årets padlesesong.

 

Aktivitetslederkurset koster kr 2.500, som inkluderer overnatting i telt og mat. Kajakk og annet utstyr kan leies av Norsk kystkulturakademi for 500 kroner for hele helgen. Påmeldingsfrist er satt til 6. april 2011. Ta kontakt for informasjon og påmelding til:

Roar Moe på telefon: 57786953/99233857 [email protected] eller [email protected].

  • Categories: Nyheter