Forkurs til aktivitetslederkurs hav

Forkurs til aktivitetslederkurs hav

Lurer du på om du skal ta aktivitetslederkurs, men er usikker på hva som kreves? Eller sitter du i styret i en havpadleklubb som trenger flere aktivitetsledere?


Søndag 11.mai arrangerer Havpadlerne i Tønsberg forkurs til aktivitetslederkurset. Her blir det gjennomgang av hvilke praktiske og teoretiske ferdigheter som bør være på plass før man melder seg på aktivitetslederkurset.

 

-Målet er å sette i gang en modningsprosess hos deltagerne så de blir bevisste det ansvaret og de mulighetene som ligger i det å være aktivitetsleder, sier Eyvin Bjørnstad, som er kursleder sammen med Dag Sverre Lundh.

 

Det er første gang det blir arrangert et slikt forkurs. Gjennom fem timer på vannet og tre på land får deltagerne relevant trening og en vurdering av hva de mestrer og hva de bør jobbe med fram mot aktivitetslederkurset.  I ukene etter forkurset får de råd om hvordan de kan loggføre padleopplevelsene, og de vil inngå i en bevisst kompetanseutvikling fram mot aktivitetslederkurset.

 

Deltagerne vil bli knyttet opp mot en fadder som kan veilede dem etter kurset, og deltakerne blir invitert med som hjelpere på grunnkurs og på fellesturer. Forkurset gir et godt utgangspunkt for senere å melde seg på aktivitetslederkurs hos Havpadlerne Tønsberg eller hos en annen kursarrangør.

 

Prisen på forkurset er kr.1000-. Deltagerne må ha bestått teknikkurs hav før selve aktivitetslederkurset. Påmelding på www.vaattkort.no, eller [email protected] mobil 48255956.

 

 

  • Categories: Nyheter
    Tags: Kurs