Klart for bølgefestival i Nevlunghavn

Klart for bølgefestival i Nevlunghavn

Årets Bølgefestival arrangeres i Nevlunghavn helga 11. til 13. oktober. Programmet er fylt til randen for alle tur- og havpadleentusiaster, blant annet kommer den kjente engelske ekspedisjonspadleren og filmskaperen Justine Curgenven sammen med Jason Buxton fra Valley Sea Kayaks.


Vi har flyttet bølgefestivalen til butikkens nye nærområde; det idylliske tettstedet Nevlunghavn lengst vest i Vestfold. Padlemulighetene her er fantastiske, både for de som trives i store bølger og skummende brott, og for de som vil padle rolig tur under skjermede forhold.

 

 

Årets bølgefestival har et tilbud til alle kajakkentusiaster – det blir kurs med bølgepadling som tema, det blir arrangert guidede turer for alle ferdighetsnivåer og det blir mulighet til å trene rulle i det oppvarmede saltvannsbassenget i Gurvika. I tillegg blir det foredrag med Justine Curgenven i ”Vaffelbua” i Gurvika lørdag kveld. Foretrekker du å padle på egenhånd eller i en gruppe med dine padlekamerater, så er det selvsagt også mulighet for det.

 

 

Gurvika

Deltakerne bor i Gurvika – enten i hytter eller i eget telt: www.gurvika.no

For mer info om bølgefestivalen: www.kajakkentusiastene.no

 

  • Categories: Nyheter
    Tags: Festival