2582 Views

Møt Tore, vår spaltist innenfor jakt og fiske fra kajakk!

Mars 19, 2022
Skrevet av:

Laila Johanne Reigstad

Vi er stolte over å kunne presentere våre nye faste spaltister!
Det er den padlende superfotografen Tomasz Furmanek,
den padlende duden som kan reparere alt, Vidar Aasgård,
padlepoeten Hildegunn Dale,
og den padlende jegeren Tore Njøten!

Hagle, Hawaii-slynge, fiskestang og kamera!
I dag møter du den padlende jegeren Tore Njøten, som bor på en øy rett vest for Bergen og dermed har Nordsjøen og eksponert farvann rett for sine føtter.
Tore bygger klatrevegger, er snekker og gullsmed (!), og altså jeger. I fritiden finner du han oftest i kajakken, på jakt. Utstyrt med hagle, Hawaii-slynge, fiskestang eller kamera.

Tore Njøten er Padlings faste spaltist innen jakt og fiske fra kajakk. Denne mannen får fangst, både med Hawaii-slynge, lysingsgaffel, hagle og kamera! Foto: privat

 

Hele året, hele døgnet!
Tore padler hele året og har en forkjærlighet for vinter og nattpadling. Han har erfaring fra turpadling, både som gruppeleder og kursholder, men har per i dag mest glede av å padle alene. Han er utpreget nysgjerrig og alltid på søken etter nye opplevelser og lærdom. Og han padler gjerne om natten, også da på jakt!
I marsutgaven av Padling kan du lese om hvordan han fisker i mørket etter torsk, med Hawaii-slynge og hodelykt. Senere i år vil du også være med på jakt fra kajakken, så her har vi mye artig i vente!

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy