Ny utgave snart i salg i Narvesen

Ny utgave snart i salg i Narvesen

Når er det bare vel en uke til Padling 4 er å finne i de mange utsalgsstedene rundt om i Norges land.


Vi har mye godt lesestoff i denne utgaven, alt fra padleturer i vakker Nordlandsnatur og på stille innlandsvann på Vestlandet, hvor ørreten biter villig, til havpadling på kysten av Bohuslän i Sverige. Du finner også to store kajakktester, portrett av kjent profil, spennende utforpadling, polokurs og mye annet. I sommerutgaven har vi lesestoff for noen og enhver.

12. juli er startdatoen Narvesen operer med for løssalg. Men erfaringsmessig ser vi at bladet er på plass i hyllene en dag eller to tidligere. Det håper vi skjer nå også. I denne utgaven finner du et supertilbud for deg som heller vil abonnere i stedet for å måtte løpe til nærmeste kiosk for å kjøpe. Benytt deg gjerne av det, og vi lover at du ikke kommer til å angre. Bladet Padling er i vekst. Det vil du oppdage i tiden som kommer.

Det betyr for øvrig lite om du er en særdeles aktiv padler, en som bare tar noe småturer fra hytten i sommerhalvåret eller bare har interesse for sporten. Du finner uansatte interessant lesestoff i hver utgave av Padling Løp og kjøp så kan du selv se og bedømme.

 

  • Categories: Nyheter
    Tags: Padling