Padling 1 i salg 23. februar

Padling 1 i salg 23. februar

Hovedbilde over, som også vil være hovedbilde på forsiden av Padling 1: Glede fjes og lettelse etter målpassering på paldeturen rundt Osterøy på rekordtid. Foto: Laila Johanne Reigstad.

Av Edmund Mongtad: Årets første utgave av Padling er under ferdigstilling og sendes trykkeri om kort tid. Padling 1 vil ankomme abonnentene ca. 20 fabruar og vil være i salg i Narvesen noen dager etter. Dette blir en fyldig utgave med et variert innhold som passer for alle med interesse for padlesporten.


Vi starter det nye året med en ny og innholdsrik utgave av Padling! Magasinet er på hele 68 sider, og spekket med spennende artikler, reportasjer, tester og nyheter. Vi fortsetter også med det faste stoffet i Padling, slikt som nyhetssidene Verdt å vite, Padlearrangement, en oversikt over ulike event i året vi er inne i, Padlehendelser, hvor vi har fokus på spesielle hendelser eller opplevelser, Blinkskudd med spennende premie, faste tester av kajakker og utstyr og tips fra leserne. I Padling vil du også finne artikler om elvepadling.

Hallvard Torp har testet en flott surfski. Torp har også tatt bildet.

Vi har en stor stab av mer eller mindre faste frilansere, som borger for mye godt og spennende stoff også i 2017. Foruten Mariann Sæther som tar seg av elvestoffet kan vi raskt nevne, Hallvard Torp (fast tester), André Spica (kjent utstyrstester), Harald Rishovd (ansvar for Verdt å vite), Gunnar Wiik (matskribent og aktiv padler), Laila Johanne Reigstad (Padlehendelser, arrangement og andre temaer), Per Roger Lauritzen (kjent forfatter og ansvarlig for Norge rundt), for å nevne noen. Vi har også flere andre dyktige skribenter som jevnt og trutt leverer spennende padlerelatert stoff.

Fra artikkelen om spesielle Padlehendelser, der kajakk redder båt. Bildetekst: Etter 45 minutter sleping ankom Redningsskøyta. Foto: Tor Borthen.

Dette betyr at du som leser av Padling kan vente mye bra lesestoff i året vi nettopp har startet på. Foruten denne første har vi fem fyldige utgaver spredt ut over året med de fire første før sommerferien. Som nykommer kan du bli fast abonnent på papir eller digitalutgave av Padling, eller du kan velge å kjøpe magasinet i en Narvesen-kiosk. Bladet er tilgjengelig for løssalg i de fleste områder av Norge. Padling er lett gjenkjennelig med sine padlerelaterte forsider, og vi er dessuten det eneste padlebladet i landet.

Alt innhold i denne utgaven er selvsagt et must å lese. Vi kan imidlertid trekke frem et par saker som kanskje gir deg lyst til å bla videre. Padlehendelser handler denne gangen om kajakker som redder båter. Normalt er det omvendt, men artikkelen viser at det er fullt mulig å gi assistanse og slep selv med en liten og lett kajakk. Testen av Boost surfski er også verdt å få med seg, og om du ønsker litt action kan du bla deg bakover til elvepadlingssaken fra elven Maipi i Chile. Det er stoff for de fleste padlere i denne utgaven.

  • Categories: Nyheter