Padling 4 i salg nå

Padling 4 i salg nå

Årets fjerde utgave av Padling er ute hos abonnentene, og onsdag i neste uke kommer magasinet for salg i de mange Narvesen kioskene rundt om i landet. Padling 4 har mye spennende lesestoff, og under gir deg noen smakebiter fra innholdet.


Over Skagerrak uten følgebåt

Mot slutten av sist påske padlet vi, to ganske vanlige havpadlere, Jarle Førland og Leiv Einar Gabrielsen, over Skagerrak fra Hirtshals i Danmark til Ulvøysund i Norge. Turen gikk helt som planlagt, og det ble en fantastisk opplevelse, skriver de to spreke padlerne. I denne utgaven av Padling kan du lese deres historie om ideen, treningen, planleggingen og gjennomføringen av turen. (hovedbilde øverst)

 

Kul i kajakk

Linus kikker litt overlegent på oss over solbrillene. Poserer villig for fotografen der han sitter i kassen sin, på akterdekk av mamma Tove Karin Olsen sin kajakk. Vi møtte dem i Bjørnsund, et pittoresk fiskevær på Romdsdalskysten. Det skriver Trond J. Hansen i en artig artikkel fra det en gang så folkerike øysamfunnet på Romsdalskysten, og om det å ha med seg hund på tur i kajakk. Les mer på side 30 og utover.

 

 

 

 

Spennende kajakkalternativ

Impex Force Cat 4 er et spennende alternativ for helge- og langturpadleren. Selv om kajakken har senkekjøl, skiller den seg på flere punkter markant ut fra den typiske Britdesign-kajakken. Fart og retningsstabilitet står i fokus. Rullevennligheten er også glimrende. Jan, Audun og Ronny har muligens svaret på om dette er båten du søker. Les mer i denne utgaven.

 

 

 

Lærer å takle frådende stryk

 

25 padlere har utfordret seg selv i heftige stryk på Divielva. Sikkerhet, redning og padleteknikk var tema for Målselv elvepadleklubbs årlige padlesamling, hvor deltakerne stilte med kanoer, kajakker, packrafts og elvebrett. Tre instruktører fra Norges Padleforbund (NPF) sto for det faglige programmet. Ole Åsheim har laget har laget en flott artikkel fra samlingen, rikt illustrert med actionbilder fra en stri elv.

 

 

 

 

Annet innhold i Padling 4:

 

8 Verdt å vite 1

Robust og vanntett boks

 

10 Verdt å vite 2

Ny Ally allround kano

 

12 Verdt å vite 3

Smart lite telt fra Primus

 

14 Her padler du

Næra rundt i kano

 

26 På tur i innlandet

Hva er padleglede?

 

28 Blinkskudd

Action og speilblankt hav

 

36 Praktisk

Vi bygger kanadisk kano del 3

 

40 Test North Shore

Trygg kajakk for korte turer

 

45 Fra kilde til fjord

På tur ned Glomma

 

51 Elveperle

Ticino – sveitsisk kvalitet

 

56 Testet og anbefalt

Turklær fra Stormberg

 

58 Heftig poesi

Hilsen til min Stella

  • Categories: Nyheter
    Tags: Padling