Padling 5 i salg i Narvesen

Padling 5 i salg i Narvesen

Padling 5 er nå i salg i Narvesen rundt om i vårt langstrakte land, så det er bare å løpe å kjøpe om du ikke abonnerer på bladet. I denne utgaven finner du et variert innhold, som vi gir deg noen eksempler på under.


Det er alltid trivelig å komme seg ut på tur, og enda triveligere når du kan gjøre det sammen med hele familien. Tomannskajakker, eller doblinger har vært vår måte å dra på padletur sammen, både voksne og barn de siste årene, skriver Knut Christian Clausen i en flott artikkel som også omfatter flere gode turtips.

 

Tidlig morgen ved Stokko i Aurlandsfjorden. Foto: Knut Christian Clausen.

 

Nykommer på tilbud

Aquilo Explore kombinerer mange fine padleegenskaper på en glimrende måte. Men selv om kajakken både sjarmerer og overbeviser, har vi samtidig funnet sider som gjør at den ikke passer for alle, skriver Jan Fjelde i en test av båten.

 

 

Secondtester Margareth Gjørsæther falt virkelig for båtens egenskaper. Foto: Jan Fjelde.

 

En perle av de sjeldne

En tidlig gløtt av vårsol lokker meg ut av senga. Jeg åpner vinduet og hører lyden av elv som raser forbi. Raundalseva er vilter etter augustregn, og jeg kjenner gleden komme sigende. Hva er vel bedre enn å bo ved en av verdens beste elver, spør Mariann Sæther.

 

 

Fra Raundalselva. Foto: Mariann Sæther.

 

Padleruter i vest

Det utvikles nå et system for å “skilte” og gradere padleruter i Hordaland. Et pilotprosjekt fra Sund på Sotra i sør til Fedje i nord er i god gjenge og deler av det var klart allerede denne sommeren. Nå kan man velge mellom lette (grønn), middels (blå) og krevende (sort) turer når man skal utforske den unike skjærgården som finnes en halvtimes kjøring fra Bergen. Du kan lese mer på side 42 og utover.

Naturen i vest byr på mange delikatesser. Foto: Torill Refsdal Aase.

 

Øvrig innhold:

Ny villmarksaktivitet – Avansert multifuel – Ny lettvekts dunpose – Nyhet med god bærekomfort – Bygg din egenkajakk – Blinkskudd – Padlefestival på Sotra – Grunnkurs på 71 grader – Ankring og jakttips – Padling i is – Rimelig tørrdrakt – Perfekt kano for lange turer – Bemerkelsesverdig behagelig sovepose.

  • Categories: Nyheter
    Tags: Padling