Padling 6 i salg nå

Padling 6 i salg nå

Årets siste utgave av Padling er nå i salg i Narvesen, så det er bare å løpe og kjøpe. Innholdsmessig har vi mye å by på, blant annet en stor artikkel på sikkerhet, og hvilke hjelpemidler du bør satse på for å gjøre padlingen sikrere.


 

Vi har bevisst valgt en forside (under) med sommerlig innhold, slik at du har noe å drømme om mens snøen laver ned. Litt action i bølger finner du også i denne utgaven. Under kan du se hva som finnes av artikler i Padling 6.

 

 

Moderne hjelpemidler kan redde liv

Alle som padler kajakk vet at det kan oppstå kritiske situasjoner. Selv den mest erfarne padler kan velte og havne i sjøen. Om uhellet er ute er tidsaspektet svært avgjørende. Desto raskere man får påkalt hjelp, jo større er mulighetene for å bli berget. Det skriver Trond J. Hansen i en lengre artikkel om sikkerhet i denne utgaven, et tema som alltid er viktig, spesielt i denne årstiden vi nå er inne i. Artikkelforfatteren har mange råd og vink når det gjelder valg av livreddende utstyr, spesielt på kommunikasjonssiden.

 

Langbeint kvalitetsbåt

Dersom du ønsker deg en mellomstor havkajakk med glitrende turegenskaper, er Lettmann Arcipel en kandidat du absolutt bør ta med i vurderingen. Finishen på selve støpen er fremragende, noe som i stor grad kan relateres til bruk av datateknologi og roboter. Archipel er samvittighetsfullt bygget og gir et gjennomført og ordentlig inntrykk, skriver Jan Fjelde i en test av båten.

 

Eventyret Lofoten

Salt, sjøsprøyt og vind pisker oss i ansiktet, og vi ser nesten ingenting idet bølgene ruller over oss. Heldigvis finner vi en hvit drøm av en sandstrand hvor vi nærmest skylles i land. Lofoten kan være like lumsk som det er vakkert, og før man vet ordet av det, snur været og man har mer en nok med å komme seg til land. Det skriver Monica Kalberg og Mari Nødtvedt i en flott reportasje fra dette padleparadiset. Det er også de som har tatt forsidebildet.

 

Til Jylland på surfesymposium

En tidlig høstmorgen starter bilen med fire forventningsfulle padlere. Det ligger kajakker på taket, og inne er bilen stappet med utstyr og to kajakker – avlange plastikkting med styrefinner. Som grønlandskajakkpadler synes jeg dette er litt på kanten, men likevel spennende. Jeg elsker jo vann og sprut! Vi er på vei til kajakksurf symposium i Danmark, skriver Anders Thygesen i en flott artikkel fra arrangementet, illustrert med mange action bilder.

 

Oversikt over innhold i Padling 6 

Kajakker fra Portugal

Finn turer på eventyrnett

Liten og hendig GPS

Velg riktig kommunikasjon

Bli med til Costa Rica

Langbeint kvalitetsbåt

Første NM i rulle

80 år og aktiv padler

Eventyrlige Lofoten

Tur med kysten som mål

Varierende og spennende natur

Spennende surfeseminar på Jylland

Storm samling holder hva den lover

 Anbefaler hodepute på tur

 Test av Alfa Walk King fjellstøvel

  • Categories: Nyheter
    Tags: Padling