Padling for nettbrett og pc

Padling for nettbrett og pc

Padling er nå klar i digital versjon, tilpasset alle typer nettbrett. Vi har valgt å gi dere vår ferskeste utgave av bladet gratis for utprøving. Det er bare å klikke seg inn på linken nedenfor, og bla deg gjennom hele magasinet.


Det ligger mange interaktive løsninger i denne digitale versjonen. Om du ønsker å lese teksten til hver artikkel uforstyrret fra elementene i bladet er det mulighet for det, og om du ikke ønsker å bla kan du klikke på titlene på forsiden eller innholdssidene, og du kommer rett til ønsket sak.

 

Når det gjelder annonsene i bladet er også disse koblet mot webadressen til det aktuelle firma. Dermed er det bare å klikke i vei og se hva det har å tilby av kajakker og utstyr i butikken.

 

Klikk forsiden for digital versjon av Padling 2:

 

Innhold i Padling 2: 

Padling 2.2013 er i salg i Narvesen fra i dag av. Dette er en fyldig utgave på 68 sider, og den har mye bra lesestoff, spesielt fra Øst-Norge. Men du finner også artikler fra andre kanter av landet, og fra utlandet. Under kan du se litt nærmere på hva vi har å by på. 

 

Padleeventyret Nordre Øyeren

Nordre Øyeren er Nordens største innlandsdelta, Norges Everglades, Norges Okavango. En mosaikk av øyer og kanaler, en frodig våtmark der krokodille-gjedder ligger på lur, der tusen krikkender letter som et bølgende teppe fra vannet. Et eventyr for deg som padler kajakk. Tar du turen om våren eller høsten, er det stille og fredelig. Ingen mygg. Knapt noen båter å høre. Kanskje får du fyr på et kaffebål på nordspissen av Rossholmen, og kanskje dukker en elg fram mellom trærne, skriver Sverre Solberg og Øystein Søbye (foto) i en flott artikkel i denne utgaven.

 

Kajakkrenovering med nytt ror

 

Det var ved et tilfelle at jeg fikk fingrene i en gammel Prijon Seayak i glassfiber. Denne modellen var populær da den kom ut omkring 20 år siden. Fasongen minner om kajakker fra Derek Hutchinson fra samme epoke. Kajakken skulle kastes fordi eieren ikke orket å gjøre mere med den. Så jeg meldte meg, og sa at jeg nok skulle gi den et godt hjem, skriver Karsten Rytman de Lange (foto). Fra side 23 og utover kan du lese mer om hvordan denne kajakken har gjennomgikk en total forvandling.

 

 

Klassens mest allsidige

 

Tett kontakt, lasteplass og rullemuligheter er en interessant kombinasjon på en fitnesskajakk. Lettmann Streamliner har gått sine egne veier og brutt flere kodekser som er knyttet til båttypen. Selv om produsenten med fordel kan gjøre noe med pedaler, flytemidler i forskipet og festemuligheter for åren på bakdekket, får den høy totalscore, skriver Jan Fjelde (foto) i en test av kajakken. Les mer på sidene 28-32.

 

 

Tour de Flatanger

 

Nå skulle jeg få oppleve Flatangers fantastiske skjærgård syv år etter min første langtur i kajakk. Det var i disse traktene hadde denne første langturen, så det var litt spesielt å være tilbake som guide på en fire dagers tur for seks damer, som også skulle debutere som havpadlere, skriver Truls Wæraas (foto) i en artig artikkel. Du kan lese mer om hvordan det gikk på side 40 og utover.

 

 

 

Øvrig innhold:

 

8 Verdt å vite 1

Stødig som fjell

 

10 Verdt å vite 2

Øyhopping med kajakk

 

12 Verdt å vite 3

Ny ”app” for aktive padlere

 

13 Verdt å vite 4

UV-stråling farlig for øynene

 

15 Bok som tåler vann

Kajakkteknikk for alle nivå

 

34 Blinkskudd

Nyt det flotte kveldsbildet

 

36 Surfing på Stad

Guide i å mestre bølgene

 

46 Kjempen blant kjemper

Spennende elvepadling i Peru

 

50 Kajakk Avec

Bokomtale «Øyeren og elvene»

55 Opplyst landskap

Vi prøver smarte hodelykter

 

56 Test av Tahe Wind Solo

Lettpadlet pakkeløsning

 

60 Padling i Vestfold

2. artikkel i vår padleserie

 

64 Lesertips

Solid SUP brett

 

65 Testet og anbefales

Fjellpulken selesekk

  • Categories: Nyheter
    Tags: Padling