Selg brukt utstyr helt gratis

Selg brukt utstyr helt gratis

Ligger den gamle kajakken og støver ned? Eller trenger du større utfordringer og vil ha en ny kajakk. Padling har igjen lansert Markedsplassen. En gratis mulighet til å annonsere enten du skal selge eller kjøpe brukt utstyr.


Har du en kajakk, kano, årer, våtdrakter, telt, sprutsikkert kamera, eller annet som har tilknytning til padling, men som du ikke bruker lengre. Nå kan du bare klikke deg inn på MARKEDSPLASSEN øverst på sidemenyen og legge inn en annonse. Derved kan det som ligger og støver ned bli omgjort til cash… nyttige penger hvis du for eksempel skal kjøpe nytt. Husk også at det er nå på våren det er lettest å selge brukt utstyr.

Du må registrere deg for å kunne legge inn annonse. Dette er selvsagt helt gratis. Legg ved bilder av det du vil selge. Det kan gjøre det lettere å finne en kjøper. Fortell heller litt for mye enn litt for lite om kajakken, kanoen eller hva det enn er du ønsker å selge.

Kanskje har du forsøkt å finne en kajakkjøper på Finn.no, eller andre store betalingstjenester. Her på nettsiden til Norges beste padleblad Padling treffer du tusener av dedikerte padlere. Det er her du virkelig har muligheten til å finne kjøpere. Og som sagt, enten du vil selge eller kjøpe… det er helt gratis å benytte denne tjenesten.

  • Categories: Nyheter