Stort SUP arrangement i Oslo

Stort SUP arrangement i Oslo

SUP.no og Oslo Water Games presenterer SUP.no Oslo SUP Challenge, søndag 17. Juni 2012, Bjørvika, Oslo. Sukkerbiten og Bjørvika er arena for årets største SUP arrangement. I fjor deltok i alt 230 personer.


SUP.no stiller med alt tilgjengelig demoutstyr slik at de som ikke har eget utstyr lett kan være med. De har brett, årer, vester og gir grunnleggende instruksjon. I fjor var dette tilbudet så populært at SUP.no nå vil gi enda flere muligheten til å bli med! Nytt av 2012 er derfor to «boardsettinger». Det vil si at de første 40 i hver boardsetting er garantert lån av utstyr! Har du eget kommer du selvfølgelig med dette! Deltagelse i Sprint og Langdistanse koster 200,- og BarneSUP er selvfølgelig GRATIS!

Ønsker du å delta i både Sprint og Langdistanse løpene betaler du bare en gang! Ønsker du å lære å padle før Oslo SUP Challenge arrangerer SUP.no jevnlig SUP Introduksjonskurs i Oslo området. Det blir masse premier, god stemning og vi håper så mange som mulig av dere har muligheten til å bli med på årets SUP fest!

 

Du kan lese mer om arrangement på: www.sup.no

 

  • Categories: Nyheter
    Tags: Arrangement