Velfortjent vinner av ny Streamliner

Velfortjent vinner av ny Streamliner

Terje Kreybu (72) ble den heldige vinneren av toppremien i Vestenfjeldske padle-cup 2012. Han vant en Lettmann Streamliner S til rundt 17.000 kroner, sponset av Platou og de fire padleklubbene bak cupen.


Trekningen ble foretatt i Padling sine lokaler i Bergen sentrum og kajakken ble overlevert bare noen timer senere fra Platou sin store butikk på Fjøsanger. En av primus motorene for cupen, Hans Ove Galtung, syntes Kreybu er en verdig vinner. Den ultraspreke 72-åringen, som har en driv og et humør få kan vise maken til, var en av tre som deltok og gjennomførte alle fire løpene i cupen denne sesongen.

 

 

En fornøyd vinner, Terje Kreybu i midten, flankert av Hans Ove Galtung (t.v.) og butikksjef i Platou sin avdeling på Fjøsanger i Bergen.

 

Terje Kreybu kom på 3. plass på Hjellestad rundt, 2. plass på Giro de Puddefjorden, 4. plass i Eidsvågrunden (padlet feil og fikk en ekstra runde rundt en holme) og 4. plass i padlemaratonen i Austrheim i forbindelse med Havsportveka. Her kom han i mål bare fire minutt etter vinneren, en prestasjon som ble lagt merke til med tanke på at Kreybu konkurrerte på lik linje med mange andre langt yngre deltakere.

 

 

En takknemlig og lykkelig Terje Kreybu takker Hans Ove Galtung for premien. Den vil blir brukt allerede på kommende Tour de Gudenå.

 

 

Lettmann Streamliner S er en smekker og lett kajakk, som veier bare 19 kilo. Den har god primærstabilitet og rom for baggasje for lengre dagsturer eller overnattinger og en dagluke rett foran cockpit. Dette er tysk kvalitet på sitt beste, og det er en populær treningskajakk.

 

 

 

  • Categories: Nyheter