2651 Views

Vi røper litt om årets første utgave av magasinet PADLING!

Vi ønsker å endre innholdet i PADLING-magasinene, og du vil merke forskjell allerede i årets første magasin! Vi ønsker at du, uansett hvilken type og nivå din padling har i dag, skal finne noe interessant, noe gjenkjennende, noe morsomt, noe inspirerende, og ikke minst så ønsker vi at du lærer noe nytt!

Februar 02, 2022
Skrevet av:

Laila Johanne Reigstad

Tekst: Laila Reigstad, redaktør

I 2022 vil det komme ut fire magasiner av PADLING.
Som abonnent får du disse rett i postkassen din noen dager før de kommer i salg i de større Narvesen-kioskene rundtom i hele landet.
Årets første magasinet kommer ut i slutten av mars, så kommer det to sommerutgaver i mai og i juni, og så en høst- og vinterutgave i september. Her er det mye å glede seg til!

Magasinene vil altså komme med ny type innhold. Du vil møte faste spaltister, som alle er padlere, og som alle har spisskompetanse på sitt felt. Du vil møte Norges Padleforbund og du vil møte Redningsselskapet.
Videre vil hvert av de fire magasinene ha et overordnet tema, som er valgt utifra både årstid, våre interesser i den varierte gruppen av padlere som vi nå engang er, og såklart ut i fra tema som er aktuelle for oss padlere her og nå.

Vi røper like gjerne nå at det første magasinet vi kommer med vil ha fokus på bredden i padleNorge!
For padling er jo ikke bare padling. Vi har jo en drøss av grener å bryne oss på i et land der topografien lokker med fantastiske opplevelser innen fellesbetegnelsen «padling».
Når vi nå går ut med at vi skal prøve å presentere bredden innen norsk padling så vet vi at det ikke er nok sider i det første magasinet til å dekke alt det gøye som skjer i landet! Vi startet i høst med å snakke med å snakke med dere rundtom i landet. Det resulterte i at vi foreløpig har valgt oss ut følgende padleaktiviteter som du får lære mer om i første magasin og her på nettsiden:

Polo, Parapadling, Packraft, Brottpadling, Turpadling, og du vil møte noen som koser seg i en farkost de kaller kajakkens Ferrari!

Jeg som redaktør lærer masse undervegs, selv etter 20 år i kajakken, og dette gleder jeg meg til å formidle til deg!
Velkommen med på reisen!

Padling og padlesiden.no sin nye redaktør Laila Reigstad er opptatt av bredden innen padling og har selv både havkajakk, surfski og SUP, samt oppblåsbare kajakker til crazy fjellprosjekter. I årets første utgave av magasinet Padling møter du nettopp bredden i den norske padlingen. Foto: privat.

Ta gjerne kontakt om du vil bidra eller har ønsker for innholdet:
laila.reigstad@gmail.com

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy