Vintertur til Costa Rica

Vintertur til Costa Rica

Inspiratour arrangerer tur til Costa Rica neste år, i samarbeid med Padling. Det vil si at du som abonnement på bladet Padling får 1.000 kroner i avslag på det som kan bli din livs padleopplevelse. Turen starter 22. februar og varer ti dager, med hjemreise 4. mars, og den er skreddersydd for de som liker å padle.


Arrangøren har satt sammen padleetapper som gir deltakerne en smakebit av det beste dette lille mellomamerikanske landet har å tilby. Her er temperaturen jevn hele året, med rundt 32 grader på dagtid. I det tidsrommet turen arrangeres er regntiden nettopp over og naturen er svært frodig og vakker. Hver dag blir det padling i fire-fem timer, med lunsjstopp underveis. Det blir selvsagt anledning til bading, både i Stillehavet, i en elv og i varme kilder, og vannet holder behagelig temperatur.

 

Deltakerne får rikelig anledning til å se hva landet har å by på av mangroveskog, regnskog, vulkan og dyreliv. Om kveldene blir det felles middag og sosialt samvær. Det blir overnatting på hotell de fleste netter, og resten i telt. En profesjonell, lokal padleguide er med på hele turen, i tillegg til norsk vertskap om det blir mer enn ti deltakere. Det er ikke noe krav at du er en erfaren padler, men det er en fordel om du ikke er nybegynner.   

 

Ordinær pris for hele turen er 25.990 kroner. Men som nevnt får du 1.000 kroner i rabatt som abonnent av Padling. Samme avslag gis også til de som er medlem i en kajakklubb i Norge. I prisen inngår reisen, tur/retur Oslo-San José, overnatting, frokost, lunsj og noen middager, utstyr, forsikring med mer. Nærmere informasjon om turen finner du på: www.inspiratour.com. Her kan du også foreta påmelding. Direkte link er: http://www.inspiratour.com/events/event.php?id=574

 

 

  • Categories: Nyheter