2100 Views

Et festmåltid av kveite

Kveite er – nær sagt uansett hvordan den tilberedes – et festmåltid. Har du skaffet deg kveitefileter, så får du her noen tips til hvordan du kan lage et smakfullt og sunt middagsmåltid. Når du er ute på padletur går det fint an å droppe noen av ingrediensene som ramses opp, men kjører du «full pakke» kan jeg garantere deg og padlekompisene dine en rett av høy klasse.

November 26, 2020
Et festmåltid skal se deilig ut, men det viktigste er likevel smaksopplevelsen. Denne retten har det hele.
Skrevet av:

administrator

Porsjonskuttede kveitefileter med skinn stekes på panne, med skinnsiden ned. Salt og pepper – eventuelt også annet fiskekrydder – strøs på filetenes overside i forkant av stekingen. Bruk smør med raps- eller solsikkeolje, og tilstrekkelig mengde, for å tåle høy...

Logg Inn

Er du allerede abonnent?

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy