Grillet kjekjøtt

Grillet kjekjøtt

Dersom du er en av de mange nordmenn som ennå ikke har smakt kjekjøtt, så håper jeg du vil la deg inspirere av denne lille anbefalingen. Kjekjøtt er nemlig magert, mørt og smaker godt. Og det er tilsvarende for geiter som for sau – det er de unge dyrene som har det møreste, beste kjøttet.


Av litt tilfeldige grunner ble jeg i fjor sommer utfordret til å anskaffe og grille kjekjøtt, noe som jeg på det tidspunktet aldri før hadde smakt. Kjekjøtt selges ikke i dagligvarebutikkene, så jeg oppsøkte min lokale slakter for å skaffe...
vil du lese denne og andre eksklusive artikler pa nett?

Er du allerede abonnent?

Som Abonnent Får du

Full tilgang til Padlesiden.no | Egen digital utgave + arkivsøk |
Tilgang til eksklusive + artikler, reportasjer, tester og intervjuer.

Print + Digital

469,-


ABONNER

Digital tilgang

399,-


ABONNER

1MND GRATIS

0,-


ABONNER
  • Categories: Mat, P+