Skagensalat til brødskiva

Skagensalat på brødskiva – med rødløkstrimler og sitronbåter «on-the-side». Dette er en salat som er et perfekt følge til brødskiva. Salaten bør imidlertid lages hjemme kvelden før padleturen. Smakene blir bedre når de får satt seg. Unngå rødløk direkte i denne typen blandinger – det er bedre å servere det «on-the-side».
Da jeg undersøkte litt om oppskrifter til en god skalldyrsalat var det reker jeg selv hadde i fryseren, og derfor er det reker som er hovedingrediensen. Men krepsehaler er selvsagt like bra. Finn frem en stor bolle; ha i creme...
vil du lese denne og andre eksklusive artikler pa nett?

Er du allerede abonnent?

Som Abonnent Får du

Full tilgang til Padlesiden.no | Egen digital utgave + arkivsøk |
Tilgang til eksklusive + artikler, reportasjer, tester og intervjuer.

Print + Digital

469,-


ABONNER

Digital tilgang

Les også
Et festmåltid skal se deilig ut, men det viktigste er likevel smaksopplevelsen. Denne retten har det hele.

399,-


ABONNER

1MND GRATIS

0,-


ABONNER

_______________________________________________________________________________________________________________

© 2020 MedieVekst AS. All Rights Reserved.

Bla til toppen