Varmmat til padleturen

Varmmat til padleturen

Dette er andre artikkel i en serie på fire, der du får tips til enkel og god mat som du kan trylle frem på turen. Her er det ikke spesifikke oppskrifter, men heller noen retningslinjer og grunnprinsipper som vil kunne hjelpe deg til å oppnå et godt sluttresultat.


Bilde over: Prinsippet med innpakning i aluminiumsfolie er i seg selv veldig enkelt, men det kan ofte være smart å legge to lag med folie – gjerne trippelt – om du vil være sikker på å unngå å svi innholdet...
vil du lese denne og andre eksklusive artikler pa nett?

Er du allerede abonnent?

Som Abonnent Får du

Full tilgang til Padlesiden.no | Egen digital utgave + arkivsøk |
Tilgang til eksklusive + artikler, reportasjer, tester og intervjuer.

Print + Digital

469,-


ABONNER

Digital tilgang

399,-


ABONNER

1MND GRATIS

0,-


ABONNER
  • Categories: Mat, P+