2858 Views

Hjellestad Rundt

Har du lyst å teste formen på Vestlandet, så blir det mulighet til det på årets Hjellestad Rundt. Dette er et turløp i kajakk som blir arrangert 18. juni med start og ankomst blir ved Fana Kajakklubb sitt flotte anlegg på Fanahameren. Start blir klokken 12.

Juni 09, 2011
Skrevet av:

Gjesteforfatter

Det er satt opp turklasse og racerklasse både for ungdom og kvinner/menn senior. Førstnevnte padler en kort løype på fem kilometer mens de voksne må ut på en lengre tur, rundt hele Hjellestad og tilbake, som er en distanse på 16 kilometer.

Arrangør er Fana Kajakklubb. Grunnet begrenset parkeringsmuligheter ved det anlegget til klubben, blir deltakerne oppfordret til å parkere bilene sine ved Melkevika på Stand, sette seg i kajakken og padle det korte strekket på rundt 600 meter til startområdet. Det går selvsagt også an å kjøre til startpunkt, sette av kajakken og så parkere bilen og gå tilbake.

Påmeldingsfrist er kommende fredag, men det går også an å etteranmeldte. Påmelding til Hans Ove Galtung  hansogaltung@gmail.com eller på telefon: 90217705.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy