1488 Views

Nye turer fra Hvitserk og Eventyrreiser

I 2011 presenterer turoperatøren Hvitserk og Eventyrreiser to nye og spennende padleturer, ”Kajakkeventyr i Amazonas” og ”Kajakkekspedisjon på Øst-Grønland”.

Januar 18, 2011
Skrevet av:

Gjesteforfatter

Førstnevnte er en padleopplevelse i en sideelv til Amazonas. Turen har en varighet på syv dager, i tillegg til innreise og utreise, totalt 14 dager. Underveis besøkes flere små landsbyer langs elvebredden. Eksotisk dyreliv blir det også mange innslag av. Kaimaner (alligatorer), dovendyr, delfiner, brølaper og flotte fugler er noe av det som vil kunne oppleves. Avreisedato 1. november 2011. Pris: 17000,-.

Kajakkekspedisjon på Øst-Grønland er et eventyr for den mer erfarne padler. Den foregår i Øst Grønlands fjorder, blant isfjell, hval og sel, og inneholder blant annet besøk hos gamle bosettinger, røyefiske og fotturer over fjellet. Dagsetappene er på 25-35 kilometer. Hvitserk og Eventyrreiser avholder en samling i Norge før turen, hvor deltakerne får anledning til å treffes og trene sammen. Turens varighet er 12 dager. Avreisedato er 15. juli 2011. Pris: 38000,-. Mer info: www.hvitserk.no

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy