3057 Views

Fikk opplevt premien fra Fotokonkurransen 2021!

Vinneren av magasinet Padlings Fotokonkurranse 2021 var Katrin Wiegmann fra Ringsaker! Mens premien i årets fotokonkurranse er en Ursuit tørrdrakt fra Eian Fritid, så vant Katrin et 2-dagers grunnkurs i elvekajakk med Vått og Vilt på Voss! Se her hvordan det gikk!

September 20, 2022
Skrevet av:

Laila Johanne Reigstad

Det var Vått og Vilt som gav premien i fjorårets fotokonkurranse, og nå har vinneren Katrin Wiegmann fra Ringsaker dratt til Voss og nytt to dager i elva!

 

Vinnerbildet 2021
-Jeg var så heldig å vinne konkurransen i fjor og premien var elvepadling, skriver Katrin. Det ble et 2 dagers grunnkurs elv med Mads Rio, elvepadlepioneren og driveren av Vått og Vilt på Voss.

Frostrøyk og ettermiddagssol over Mjøsa ble vinnerbildet i Fotokonkurransen i fjor! Foto: Katrin Wiegmann.
Fra hav til elv!
-Takk for to lærerike dager i fantastiske omgivelser, fortsetter Katrin. For meg ble overgangen fra hav til elv stor, men med oppdagende læring og god veiledning av Mads Rio, er dette et kurs som er både lærerikt og gøy. Jeg vil anbefale det på det sterkeste!
Katrin Wiegmann og Mats Rio i elva på Voss under grunnkurset i elvekajakk! Foto: SK Øen. Fremsidefoto: Mads Rio.

Årets fotokonkurranse

-Takk også til magasinet Padling som motiverer mange padlere til å dele blinkskudd fra unike padleopplevelser i magasinet, skriver Katrin. Ønsker lykke til i årets konkurranse!

Vil du med i årets Fotokonkurranse?
Del ditt beste padlebilde og bli med i Fotokonkurransen 2022. Frist er 1. november.
Premien har en verdi på over 10 000 kr og er gitt av Eian Fritid. Vinneren kårer vi i en livesending fra Eian Fritid i Mjøndalen 11. november!
Send ditt bilde til padling@aboservice.no.
Gleder oss til å se bilder!

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy