Verdt å vite

Hjem
Verdt å vite

Rockpool Taran 18

Rockpool havkajakker utvikles, testes og bygges i Wales der kysten byr på noen av de mest utfordrende forholdene som finnes for havpadlere.

Verdt å vite

Hiko Wade X-Dry

Wade X-Dry fra Hiko er den optimale løsningen for deg som entrer kajakken fra strand. Nå kan du vasse ut i vannet opp til knærne uten å bli våt, og du kan si farvel til kalde føtter.

Verdt å vite

Werner Odachi padleåre

Werner padleårer er favorittene til veldig mange hav-, tur- og elvepadlere. Det er derfor en stor nyhet for mange når fabrikken slipper en ny åre på markedet. Odachi er utviklet for en spesiell gruppe elvepadlere – de som konkurrerer i brattpadling/ekstremutfor.

Verdt å vite

Ny surfski fra Nelo

Nelo kan raske kajakker. Deres racekajakker brukes av de fleste elitepadlerne, og fabrikken lager også et bredt utvalg av surfskis og turracere. 520 Surfski er en ny og stødig surfski som bør passe bra for norske forhold.

Verdt å vite

Silverbirch – spennende ny kanoprodusent

Norge var en gang en stor kanonasjon. Takket være ildsjeler som Øystein Køhn, Håkon Eide og mange flere, så lå det nesten en kano i hver hage over hele landet.

Nyheter Verdt å vite

Ny tørrdrakt fra Palm

Engelske Palm lanserer en ny toppmodell innen tørrdrakter til 2016-sesongen. Den heter Bora og erstatter Aleutian og Lofoten.

Nyheter Verdt å vite

Epic V5 Surfski

Epic lanserte V7 i plast i fjor, og hadde stor suksess med den. Nå kommer en kortere og enda mer stabil versjon – Epic V5.

Verdt å vite

Ace of Spades

Spade Kayaks er en ny produsent av elvekajakker. Ace of Spades er deres første modell. Den er rask og smidig, men er samtidig en tilgivende og lettpadlet creekbåt.

Verdt å vite

Brunton Revolt 9000

Skal du på langtur i sommer? Er det dårlig med strøm til lading av smarttelefon og nettbrett underveis? Brunton 9000 fullader din smarttelefon hele seks ganger!

Verdt å vite

Nordmarka XL tralle

Er du på jakt etter en solid tralle for større kanoer og tunge fiskekajakker? Nordmarka XL har lasteevne på hele 150 kg!

Verdt å vite

Undervannshus for Iphone 6

Det er nå lansert et undervanns hus for Iphone 6 – Seashell SS-i6, som er tett helt ned til 40 meters vanndyp og som tåler temperaturer mellom minus 10 til

Verdt å vite

Ny tomannskajakk fra Wilderness Systems

Har du lyst til å ha med deg hund, barn, kone eller en padlekompis på tur?

Verdt å vite

Primus Lite XL

Liker du å lage mat på enklest mulige måte? Primus Lite XL er et nytt turkjøkken som baserer seg på den svenske produsentens anerkjente Lite-teknologi.

Verdt å vite

Old Town Next

Er du ikke helt sikker på om det er kano eller kajakk du skal ha? Eller frister det med en farkost som du både kan padle med kano- og med kajakkåre? Next er en spennende hybrid mellom kano og kajakk.

Verdt å vite

Nye årer for kajakkfiske

Stadig flere sportsfiskere har oppdaget hvor effektive farkoster spesialiserte fiskekajakker er. Den amerikanske åreprodusenten AT (Adventure
Technology) har nettopp lansert en serie med årer som er optimalisert for bruk sammen med fiskekajakker.