Nå Leser
Vi prøver Railblaza festesystemer

Vi prøver Railblaza festesystemer

Når vi er i kajakk kan det være en utfordring å organisere det vi har rundt oss. Vi ønsker at en del ting skal være lett tilgjengelig fra sitterommet under turen, enten det nå er sikkerhetsutstyr, drikkeflaske eller kamera. Railblaza festesystemer reklamerer for at de holder alt. Men holder de hva de lover?

 

Det finnes flere produsenter som har fleksible festesystemer for bruk på blant annet kajakk. Altså at alt fra fiskestangholdere og åreholdere til VHF og lanterner kan festes midlertidig, og eventuelt settes opp flere steder på kajakken. Og at man kan feste ulike ting til samme punkt, ut i fra behov. New Zealandske Railblaza har det absolutt mest komplette og gjennomarbeidete systemet vi har sett. Dessuten synes vi ikke prisen er så veldig avskrekkende, noe den er på enkelte andre systemer vi tidligere har sett på. I Norge selges Railblaza i Maritim butikkene.

 

Den største halvmåneholderen kan for eksempel brukes til drikkeflaske eller en liten termos. Denne har en diameter på 75 millimeter.

Les også
Redningsskøyta Idar Ulstein er på vei for å redde to padlere som har trykket på nødknappen og trenger hjelp. I Redningsselskapets kampanje for RS Aktiv opererer de med en introduksjonspris på pakkeløsning på 995 kroner. Her er både alarmarmbånd med nødknapp og registrering og merking av utstyr inkludert, i tillegg til gratis assistanse, dersom behovet for hjelp skulle oppstå.

 

I Padling 4 har vi en omfattende test av ulike festesystermer fra Railblaza som passer godt til bruk i kajakk. Du kan lese mer ved å kjøpe papirutgaven som nå er i salg i Narvesen, eller du kan skaffe deg en digital utgave av bladet via denne linken: https://dittmagasin.no/padling/

_______________________________________________________________________________________________________________

© 2019 Media Digital AS. All Rights Reserved.

Bla til toppen