Nå Leser
Smart batterilader for turbruk

Smart batterilader for turbruk

Brunton Restore er en ”hybridløsning” med integrert batteri og to solceller i samme enhet. Det gjør at du har ekstra energi for hånden, og holder batterikapasiteten på topp, også over tid. Med denne kan du lade enheten opp før du drar på tur, og lade opp annen elektronikk underveis. Samtidig har den også solceller, slik at den kan relades på turen.

 

Den lades enkelt opp ved sollys via polycrystaline solenergi-teknologi, som samler maks energi per tomme, 12V-uttaket i bilen, USB-utgang på PC eller stikkontakt i veggen. Restore har en slitesterk gummiert utside og er derfor meget robust og vannavvisende. Den har også en smart, liten LED-lykt.

 

Funksjoner:

Dimensjoner (åpen/lukket): 135x30x145 mm/76x30x145 med mer.

Vekt: 205 g.

Kapasitet: 2200 mAh/5V.

Uteffekt: 5V/1000mA/5W (USB 2.0 kompatibel).

Grensesnitt (inn/ut): USB/Mini-USB Batteri: Integrert oppladbart Lithium Polymer batteri.

Les også
Redningsskøyta Idar Ulstein er på vei for å redde to padlere som har trykket på nødknappen og trenger hjelp. I Redningsselskapets kampanje for RS Aktiv opererer de med en introduksjonspris på pakkeløsning på 995 kroner. Her er både alarmarmbånd med nødknapp og registrering og merking av utstyr inkludert, i tillegg til gratis assistanse, dersom behovet for hjelp skulle oppstå.

Solpaneler: 2 x 100 mA polycrystalline.

Inkludert: Sigarettennersokkel, overgang fra Mini USB,

dame til Micro USB mann.

 

Veil. pris er kr. 999,-. Batteriladeren er til salgs hos velrenommerte sports- og friluftsbutikker i Norge. For nærmere informasjon: www.brunton.com

_______________________________________________________________________________________________________________

© 2019 Media Digital AS. All Rights Reserved.

Bla til toppen