Annonsering

Hjem Annonsering

ANNONSER I PADLING

Vil du treffe den riktige målgruppen?

Padling er det eneste magasinet i Norge som ene og alene omhandler padling og padleopplevelser. Ta kontakt med oss for en uformell prat om hvordan vi kan hjelpe deg med kommunikasjonen opp mot din målgruppe.

Online

På Padlesiden.no treffer du de som er aktivt interessert i friluftsliv og padling. Nettsiden blir oppdatert med nyheter, bilder fra padleturer, tips og triks og andre smakebiter fra bladet.

Vi tilbyr synlighet gjennom bannerannonsering på forsiden, resultatsidene, undersidene og i nyhetsbrev. Det er mulig å kjøpe enkeltstående bannere eller i kombinasjon med print annonsering.

Ønsker du å nå ut til engasjerte friluftsmennesker, ta kontakt med oss for en uformell prat. Padling er Norges eneste spesialmagasin for padlesporten og en målrettet markedskanal.

KONTAKT OSS FOR ANNONSERING I PADLING

Hilde V. Moe
Telefon: 480 67 850
E-post: [email protected]

MEDIEPLAN PADLING 2017

Har du produkter eller tjenester som våre lesere bør vite om? Se vår medieplan og ta kontakt for en uformell prat.

SISTE UTGAVE AV PADLING

Les siste utgave av Padling. Hold deg oppdatert og bli inspirert til en tur ut i naturen.

91% av våre lesere syntes det generelle inntrykket av blader er bra eller veldig bra, og leserne er fornøyde med fordeling av innhold. La deg inspirere av våre turartikler, tester av utstyr, sikkerhetsrelaterte artikler og “verdt å vite”.

Er du allerede abonnent men trenger tilgang til den digitale utgaven? Opprett passord HER eller ta kontakt med kundeservice.