Annonsering

ANNONSER I PADLING

Vil du treffe den riktige målgruppen?

Padling er det eneste magasinet i Norge som ene og alene omhandler padling og padleopplevelser. Ta kontakt med oss for en uformell prat om hvordan vi kan hjelpe deg med kommunikasjonen opp mot din målgruppe.

Online

På Padlesiden.no treffer du de som er aktivt interessert i friluftsliv og padling. Nettsiden blir oppdatert med nyheter, bilder fra padleturer, tips og triks og andre smakebiter fra bladet.

Vi tilbyr synlighet gjennom bannerannonsering på forsiden, resultatsidene, undersidene og i nyhetsbrev. Det er mulig å kjøpe enkeltstående bannere eller i kombinasjon med print annonsering.

Ønsker du å nå ut til engasjerte friluftsmennesker, ta kontakt med oss for en uformell prat. Padling er Norges eneste spesialmagasin for padlesporten og en målrettet markedskanal.

KONTAKT OSS FOR ANNONSERING I PADLING

Robby Gundersen
Head of Sales
Tlf: +47 486 10 763
E-post: robby.gundersen@gmail.com

SISTE UTGAVE AV PADLING

Les siste utgave av Padling. Hold deg oppdatert og bli inspirert til en tur ut i naturen.

91% av våre lesere syntes det generelle inntrykket av blader er bra eller veldig bra, og leserne er fornøyde med fordeling av innhold. La deg inspirere av våre turartikler, tester av utstyr, sikkerhetsrelaterte artikler og «verdt å vite».

Medieplan 2024

Magasinet%20Padling