Brelandsvatnet

Kajakkturer i Norge

Naturen langs Norges kystlinje gjør det til en populær destinasjon for kajakkturer. Med stor variasjon, i områder og vær, byr Norge på alle type utfordringer både for nybegynnere og de mer erfarne padlerne. Felles for alle områdene i Norge er muligheten til å komme nær naturen, og utforske urørte områder.

For deg som er på jakt etter inspirasjon til din neste kajakktur har vi samlet våre artikler basert på ulike områder i landet. Vil du lese om turer til utlandet, klikk her.

Har du et tips til nye spennende områder man bør dra på kajakktur? Del de gjerne med oss på e-post eller på vår Facebook-side.

1
Nord-Norge

Nord-Norge byr på en rekke fantastiske opplevelser for deg som liker det unike kystlandskapet. Les om vårer turer til steder som Varangerfjorden, Tromsø rundt, Svartisen. og Rødøy.

2
Midt-Norge

Med tusenvis av øyer er kysten langs Norge et eldorado for kajakkturer. Bli med på tur til steder som Leka, Sølendalen, og opp kyststien.

3
Vestlandet

Vestlandet kan by på surfing i bølgene, eller stille fjorder med vakker natur. Bli med på steder som skjærgården utenfor Bergen, Grasøyene, Volda, og Nordfjord.

4
Østlandet

Hvorfor ikke prøve padleturer mellom innsjøene i Østmarka, eller utforsk øyene i Oslofjorden. Bli med til steder som Halden og Børtervann.

5
Sørlandet

Sørlandet er et fint sted for familieturer. Overnatting ved et fyr gjør det ekstra spennende for barna.

Nord-Norge

Med vakre fjell som går rett ned i trange fjorder, er Nord-Norge et spennende sted for kajakkturer. Det finnes vakre øyer, hvite sandstrender og blått hav.

Våre kajakkturer i Midt-Norge

Fantastiske padleopplevelser venter langt kysten, og Helgelandskysten som strekker seg nordover er av mange ansett som et av Norges beste kajakkområder.

Vestlandet

Det er vel ingen hemmelighet at Vestlandet til tider har mye vær å by på. Området frister derfor mange som liker å leke seg i bølgene. Men det finnes også fjorder hvor man trykt kan ta med barn på tur. I Jostedalen kan man få vakre opplevelser ved isbreen som går ned i vannet, og i skjærgården utenfor Bergen finnes det utallige øyer som kan utforskes.

Våre kajakkturer i Sørlandet

Med sine svaberg, holmer og skjær er Sørlandet et fint sted for familieturer. Det finnes også flere fyr som man kan besøke og overnatte ved.