Kremet blåskjellsuppe

Blåskjell er ferskvare. Når de er ferdig dampet, som dette, er det bare å ta ut musklene og spise dem. Men hvorfor ikke lage en smakfull, kremet blåskjellsuppe når vi først er i gang? Vi bruker kraften fra oppkoket til de dampede blåskjellene og legger til fløte, crème fraïche (eller rømme) og litt sjømatkrydder – og rører godt om – så er basisen for suppen klar.
Handlelisten inkluderer blåskjell, kremfløte, crème fraîche, løk, hvitløk, vårløk, chilipepper og gulrøtter – og en tørr, ikke altfor dyr hvitvin. Det er her en av mytene kommer inn – MÅ vi bruke hvitvin for å dampe skjellene? De fleste gourmetkokker...
vil du lese denne og andre eksklusive artikler pa nett?

Er du allerede abonnent?

Som Abonnent Får du

Full tilgang til Padlesiden.no | Egen digital utgave + arkivsøk |
Tilgang til eksklusive + artikler, reportasjer, tester og intervjuer.

Print + Digital

469,-


ABONNER

Digital tilgang

Les også
Røst langt der ute.

399,-


ABONNER

1MND GRATIS

0,-


ABONNER

_______________________________________________________________________________________________________________

© 2020 MedieVekst AS. All Rights Reserved.

Bla til toppen