Bli med på lesertur til Kroatia

Bli med på lesertur til Kroatia

Inspiratour og Padling samarbeider om en flott lesertur til Kroatia. I perioden 23.-29. september kan du blir med på en uforglemmelig tur, der vi padler fra øy til øy, bader og nyter omgivelsene. Det er fortsatt noen ledige plasser til turen.


Dette er en sosial og aktiv padletur hvor du opplever varmt, krystallklart vann, hyggelige mennesker og sosiale måltider. Øyene i Kroatia byr på variert natur og flotte naturopplevelser, ikke minst på denne tiden av året når turen arrangeres.

Turen starter i Split og går fra øy til øy i den Kroatiske skjærgården. Vi skal innom Rogač, Brač, og Hvar. Hver dag padler vi mellom tre og fem timer, med stopp for lunsj ca. halveis. Det blir selvfølgelig også mye bading underveis. Vannet er fortsatt godt og varmt i september. På kvelden spiser vi hyggelig middag sammen. Vi sover enten i telt eller i privat overnatting. Profesjonell, lokal padleguide følger med hele veien i tillegg til norsk vertskap. Du trenger ikke å være en veldig erfaren padler, men det er en fordel å ikke være helt nybegynner.

 

 

Kroatia har mange flotte strender.

 

Dag 1: reise og ankomst
Vi flyr med Norwegian fra Oslo 23.september kl 06.45 med ankomst i Split kl 09.35. Dagens padleetappe: Split – Čiovo – Rogač. Padletid: 1.15 time + 2.15 timer

Dag 2: Šolta – Brač
Dagens padleetappe: Rogač – Stomorska – Milna (på øya Brač).
Padletid: 1 time + 2 timer

Dag 3: øya Brač
Dagens padleetappe: Milna – Smrčeva – Bay Blaca
Padletid: 1.30 time + 2 timer

Dag 4: øya Hvar
Dagens padleetappe: Bay Blaca – Cap Kabal – Starigrad
Padletid: 1.15 time + 1.30 time

Dag 5: øya Hvar
Dagens padleetappe: Hvar – Pakleni otoci – Hvar
Padleetappe: 2.30 timer + 2 timer

Dag 6: øya Hvar
Padletid: 2 timer + 1 time

Dag 7: hjemreise
Transfer fra Hvar til Split for reisen hjem. Norwegian fra Split 29. september kl 20.40 med ankomst i Oslo 23.35.

 

 

Idylliske omgivelser i Kroatia.

 

Praktisk informasjon

Vi fly med Norwegian fra Gardermoen til Split. Vi overnetter i telt eller privat. Vi benytter både enkelt- og dobbelt kajakker av merkene Dag og Prijon og alle får anledning til å prøve alle alternativene.

Pris og betalingsbetingelser

Prisen for Padling sine lesere er kr. 14.490, som inkluderer fly tur/retur Oslo/Split, all overnatting, enten i telt eller privat innkvartering, alle frokoster og middager, alt utstyr, lokal padleguide, forsikring for alle deltagere, fergebilletter, transport til/fra flyplassen i Split og norsk turleder. Drikke, lunsj og generell reiseforsikring er ikke inkludert. Videre kan det nevnes at det kreves et depositum på kr 5.000,-, som må betales senest en uke etter påmelding. Dette er en bindende andel av den totale betalingen. Resten av beløpet forfaller til betaling en måned før avreise.

For bestilling og mer informasjon kontakt Inspiratour på telefon 4000 1982. E-post: [email protected] eller se www.inspiratour.com

 

 

  • Categories: Nyheter