Padling 1 i salg nå

Padling 1 i salg nå

Fra i dag finner du årets første utgave av Padling i salg i de mange Narvesen kioskene i landet. Magasinet har et variert innhold på i alt 68 sider. Det er bare å løpe og kjøpe og sette seg i godstolen og drømme seg bort fra vinterkulden.


I årets første utgave finner du den nyeste av Padlings mange tester av kajakker. Denne gangen har vi prøvd Kayakpro Marlin, som blant annet er kåret til verdens raskeste havkajakk. Du får også være med Mariann Sæther på Green Race i USA og Ine Skjørten på ekspedisjon ned Sjoa, der hun og de andre deltakerne padler fra kilde til munning.

 

 

Ellers kan vi by på en flott turreportasje fra Ersfjorden og en litt mer eksotsk variant fra Amazonas i Brasil. Vi har også en artig sak fra Møre og Romsdal og Nordmøre der skoleelever er så heldige at de får dra på kajakktur i skoletiden. Padling og læring i friluft er en naturlig del av timeplanen i denne landsdelen. Og for deg som fortsatt ikke har lagt konkrete planer for ferien, kan du bli med Padling på lesertur til sommeren, til enten Korsika eller til østkysten av Grønland. Dette er bare en liten smakebit på innholdet i Padling 1.

 

 

  • Categories: Nyheter