1880 Views

Lesernes BLINKSKUDD

September 04, 2020
Padling i naturens kunstverk
Skrevet av:

administrator

PADLING I NATURENS KUNSTVERK

-Vi hadde en fantastisk og annerledes padleopplevelse på Storsjøen i Nord-Odal. Fordi det var høy vannstand i innsjøen, kom vi veldig tett på vegetasjonen, skriver fotografen Kristin Trandem. Hun legger til at hun er en entusiastisk kajakkpadler og ivrig leser av Padling, noe vi er glade for å høre. Et artig og litt uvanlig padlebilde vi synes det er kjekt å presentere.

FLOTT PADLETUR RUNDT EIKA

Dette bildet er fra en padletur rundt Eika på Sunnmøre som Sindre Slettestøl (fotograf) og padlevenner hadde på vårparten i år. Turen startet og sluttet i flott vårvær, men i løpet av turen opplevde de en skikkelig snøbyge, som en påminning om at vinteren ikke helt hadde sluppet taket. Fotografen forteller at Eiksund og Eika har mange fine områder for kajakkpadling, med fine sund, lune viker og beskyttede områder.

Flott padletur rundt Eika
Flott padletur rundt Eika

SOMMERLYKKE PÅ SENJA

Aud Nystad tok dette flotte bildet da hun padlet alene rundt i øyriket i Bergsfjorden på Senja i fjor sommer. Fjorden har 99 små og store øyer, og blinkskuddet er tatt på en av Risøyene. Utfra bildet skjønner vi at fotografen har opplevd stor sommerlykke i vakker natur. En padlepause på en nydelig strand som dette og noe forfriskende å bite i, er noe mange padlere drømmer om å oppleve når de er på tur.

Sommerlykke på Senja
Sommerlykke på Senja

BLINKSKUDDPREMIE

Blinkskudd-konkurransen fortsetter i 2020, og det vil som vanlig bli trukket en vinner blant de 18 bildene som vil stå på trykk i Padling i løpet av året. Hva premien blir må du vente i spenning med til en av de kommende utgavene av Padling. Men det vi kan si er at det blir en spennende premie for deg som padler, alt fra en ny kajakk, ny drakt eller annet nyttig utstyr som står i stil med Blinkskudd-premiene de siste årene. Så det er bare å fortsette med å sende inn bilder til epostadressen: edmund.mongstad@mediadigital.no. Husk at sjansene for å vinne er meget god med tanke på at trekningen vil blir gjort blant totalt 18 bilder ved årets slutt. Lykke til med fotograferingen!

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy