Nå Leser
Test av surfskien Think ACE

Test av surfskien Think ACE

Surfskien Think ACE

I likhet med multisportkajakker og turracere, er trening og turer med begrenset oppakning surfskienes primære nedslagsfelt. Det blir som nakne motorsykler uten kåpe og vesker. Åpen sittebrønn, i kombinasjon med god hydrodynamikk, gjør at padlingen gjerne blir oppfattet som mer fartsfylt og involverende. Her er det uansett opplevelsen underveis som teller. Surfskien Think ACE må kunne kalles allsidig, siden den trives like godt på flatt vann, som i mer eksponerte forhold. Fin stabilitet gjør at også nybegynnere vil få følelsen av mestring. Sikkerheten er vel ivaretatt, for etter litt øving er det enkelt å komme seg om bord etter en velt.

Fine fartsressurser gjør den lettpadlet i vanlig turfart. Fine fartsressurser gjør den lettpadlet i vanlig turfart.

 

Surfskien Think ACE er letthåndterlig

Testutgaven av Think ACE er laget av kompositt bestående av glassfiber, kevlar, karbon og epoxy. Siden det ikke kan spores noen skjøt mellom skrog og dekk, kan båten synes å være fremstilt i ett stykke. I realiteten handler det om to deler (skrog og dekk) som på alminnelig vis har blitt sammenstøpt. Deretter er det hele forsterket med matter som er spunnet rundt enheten. Til slutt har båten blitt lakket med gelcoat. Opplevd kvalitet og finish er god. Vekten på femten kilo gjør den veldig letthåndterlig. De spesielt interesserte kan bestille kajakken i en tikilos karbonversjon.

 

Denne testen stod på trykk i Padling 2.2015. For å lese mer om denne flotte surfskien kan du kjøpe digitalversjonen av bladet eller bli fast abonnent på Norges eneste padleblad. Det er bare å følge linken: https://padlesiden.no/abonner/

Les også
Testeren, Øyvind Wold, sittende i åpningen av Heldre 3 camp Vidde ultralight.

 

 

_______________________________________________________________________________________________________________

© 2019 Media Digital AS. All Rights Reserved.

Bla til toppen